Alonso tvrdí, že o jeho budúcnosti rozhodnú pravidlá: Takúto F1 sme nechceli | Magazín F1 - F1online.sk

24h…. Nic
Prezentace jake konkretne, pri cem, pro koho… nic

1 lajk

Takže ty si napsal, že prezentace jsou tak pro základku. Potom si psal, že na ČVUT vůbec nejsou a potom si napsal, že jsou, lae jen v okrajových předmětech (co jsou jako okrajové předměty?) a najedno utu chceš komu jsem prezentoval, co a kdy? Jako sorry, ale tohle není normální myšlenkovej pochod.

1 lajk

To vytahnul tvuj idol, koukni na diskuzi tady.
Takze 5-6 prezentaci behem tveho studia, predpokladam 5 leteho studia, slusny…

Slušný no, i tak ses na takové kravině dokazal ztrapnit.

1 lajk

Jak jinak chce spočítat fanoušky než podle sledujících? Je to jediné hmatatelné měřítko.
Až vymyslíš lepší, tak se můžem bavit.

Zatím to je tak, že Antonelli, který se narodil v 2006, tak má víc fans jak Alonso, který jezdí v F1 od 2001.

Prezentace si vytahl dneska opet ty…

24h…. Nic
Prezentace jake konkretne, pri cem, pro koho… nic

Dej zas nejskou fotku….

2 lajkov

Puffe tvrdit, že každý sledující je fanoušek je jako tvrdit, že se na vysokých nedělají prezentace, asi tak.

1 lajk

V cem?
Ze to neni vubec podstatne?

Tak Antonelli vzbuzuje větší zájem než Alonso?

Topic:
Amaterska 24h

Že ti stalo se tady o tom natahovat abys zjistil, že se prezentace na vysoké dělají. Už jen to že je to zakončení celého studia.

1 lajk

Však to víme, že tvoje komentáře nejsou vůbec podstatné. Nikdo tu nedělal narativ, že prezentace jsou základem studií na VŠ. Ty si akorát psal, že nejsou součástí vůbec.

1 lajk

Tak zeptej se kolik dávají sponzoři Alonsa a kolik Kimiho a kolika sponzorů je ambasador Alo a kolika Kimi

1 lajk

Asi neumis cist?
Znovu, to tady zacal off topic resit nekdo jiny.

2 lajkov

Umím, pamatuju si co jsi tady naposledy o tom psal, že ses s tím na vysokých nesetkal (to že ted otáčíš a píšeš jinak chápu, když jsme ti to vysvětlili). Píšeš tu že chodíš po vysokých jak po hospodách, ale uniklo ti že prezentace jsou obhajobou bak a dip prací. Jasně že se s nima tím padem studenti potkají v dalších předmětech během 5 let.

1 lajk

Třeba tam chodí uklízet.

2 lajkov

Tady tvuj kolega psal:
Tady @CarlosRe vůbec nepochopil, že prezentace jsou v rámci předmětů naprosto běžné. Prvně si myslel, že je to místo zkoušet/zápočtů nebo dokonce státnic. Když jsem napsal, že je to běžná součást

5-6 za studium, seminar, nejska semestralni prace, obhajova DP… ok
Ale prezenrace studentu behem roku, na ktere stoji vyuka? Kdyz te to tak bavi ho obhajovat, precti si tu starou diskuzi.

Jo snažil ses zesměšnit školu protože tam někdo prezentoval, co si na tom mám opakovat?

1 lajk

Tvuj koment:
Tady @CarlosRe vůbec nepochopil, že prezentace jsou v rámci předmětů naprosto běžné. Prvně si myslel, že je to místo zkoušet/zápočtů nebo dokonce státnic. Když jsem napsal, že je to běžná součást

A ta amaterska 24h?

Zkus si ty klapky z očí sundat a nesnaž se za každou cenu vypadat chytře.

1 lajk