Člověče, však ty ani nereaguejš obsahově na to co píšu. Psoudoškolu si očividně udělal tak ty, když tu lžeš o tom co si vystudoval a jak chodíš po vejškách dělat přednášky.
Carlosovi stoupl tlak potom, co viděl, že se na vejškách dělají prezentace ![]()
CarlosRe už tu točí o tom jak prezentace nejsou nosnou části studia, předtím tam nebyly vůbec. Ten neviděl VŠ ani z vlaku, ale internet snese všechno - to je 100x opakovaná pravda. ![]()
Samozřejmě Alonso má ty nejkvalitnější fanoušky. Ale po Strollovi snad nejmenší počet.
Topic: amaterske zavody 24h Nurburgring
Z toho utikas ty… jako vzdy
Mas k tomu neco konkretniho, nebo jsi jen ovecka ze stadecka?
Alonsovi je 45, bohužel nemá dominantní auto aby sbíral jedno vítězství za druhým a tím padem sbiral sledující na instagramu. Já Kimiho taky sleduju a nejsem jeho fanoušek.
Nicméně se mi líbí, že Alo i ve svém věku má takové fandy jako syna Tota Wolffa. Je to jako vidět děti s tričkem Metallicy, prostě cool.
Jo například to, že jsem obhajoval diplomovou práci pomocí prezentace což se dělá běžně všude. Ale chápu ty chodíš jako starej bard po všech vysokých v ČR, ale nestihl jsi to zaznamenat. LOL.
Počet sledujících je automaticky počet fanoušků jo? Puffe nech toho.
Puff je nervozní, protože mu z Itálie ještě nepřišly součástky do míchačky. ![]()
To nebylo o obhajobe DP. Behem tveho studia si prezentovat co (jaky predmet), komu a kdy? Ve cvicenich? Komu? Zkus konkretne.
To je výslech? Uvědom si že není rok 1952.
Carlosíku, to že si neviděl vejšku ani z rychlíku neznamená, že ji neviděli ani ostatní.
Tak bud konkretni, mas s tim problem?
Jo, když napíšeš, že si prezentvoal na vejšce (přesně předmět, datum, vyučující), tak to bude jasný důkaz. Kdžy ne, tak žaádný prezentace na vejškách nejsou .. tady má někdo solidní myšky.
No ja ti ten tvuj pohled z rychliku verim, vse tomu nasvedcuje celou dobu.
Zkus reagovat na tu amaterskou 24h.
Zkus přestat lhát a zjistit si informace, uděláš tim líp, než že tu budeš neustále lhát a napadat ostatní.
Jako abych ti psal kde komu proč? Se zase uklidni. Já nikde nepsal že z prezentací se skládá celé studium, ty jsi tu vykřikoval jak to na vysokých není a psal jsi že se to dělá možná na střední, což je blbost, prostě na výšce se s tím setkáš. Já nevím kolik konkrétně jsem jich měl, třeba 5-6?
Člověk co se tu prsí jak chodí stale po vysokých se tu hádá o tomhle? sus.
Napr. Prezenzoval jsem ve primo na cvicenich matematika 3, vsem, a takto jsme se stihly vsichni vystridat behem te hodiny. Jinak jsme vlastne nic nedelali, nebylo kdy…
Mám ti zavolat bílé pláště hned nebo to zvládneš sám?