Ty si začneš ještě vrkat s multibanem? To tě hodně vzalo ![]()
Isto tam podplatil pol garáže len aby nováčika porazil
To už je jen Verstappen ![]()
Ja som čítal že Rišo Gonda mal ísť miesto Hamiltona tiež
A posleš článek: Wolff confirms Mercedes interest in Fernando Alonso to replace Lewis Hamilton.
Ale ty jsi měl s AJ vždycky problém.
To velcí msitři světa dělali, to nebylo žádné uplácení, jen brekot fans Hama, který bere desítky milionů a na svůj tým kydá pokaždé, když nemá top monopost. V tomhle je naprosto stejný jako Verstappen.
Z Ocona majú dodnes nočné mory a ohľadom Fernanda na vode žijú v sebaklame od Spa 2010, kde Alonso zahodil titul.
Do tohto sebaklamu ich dostala vlastná myseľ, ktorá ich presvedčila, že Alonso je na vode nejaký dobrý. Je to obranný mechanizmus, aby netrpeli. Nemôžu za to.
To by zlatej šroubovák nikdy neudělal.
![]()
Hele předjel vůbec ten Alonso na Astonu teď v neděli na vodě Hama na Ferrari? Nebo se to nestalo, měli jsme vidiny a Alonso jen kecá ![]()
Puffe Puffe ![]()
Proč posíláš screenshot toho, že Leclerc nemá koule na to změnit tým? ![]()
Však Sulajem vám vybavuje kadečo tak sa nečudujem že to schvaľuješ
Vieš čo by to znamenalo? Že nestarnúci Alonso by nemal sedačku
„Viděl jsem ho velmi smutného,“ řekl Bin Sulajim.
„Řekl jsem: ‚Fernando, chápu, že je nepřijatelné, abys přijel do své vlastní země a nyní, jako dvojnásobný mistr světa, byl na posledním místě.‘
Už v květnu jsme legální cestou udělali něco pro tým a jeho motor, aby se mohly zlepšit. Řekl jsem mu: ‚Nebudu ti říkat, co uděláme.
Prosím, řekni mi, co chceš ty! Protože ty jsi jezdec, přijď a řekni mi, co chceš, abychom udělali pro zlepšení těchto výsledků.‘“
Ak Alonso odmietol Mercedes pred zmenou motorovych pravidiel tak potom už ale nemožeme hovoriť o smole na auta, ale o masochizme
-
Obvinenie: Whistleblower (oznamovateľ) tvrdil, že Ben Sulayem telefonoval v roku 2023 viceprezidentovi FIA pre šport v regióne MENA (Blízky východ a severná Afrika), aby zaistil zrušenie 10-sekundového trestu pre jazdca tímu Aston Martin Fernanda Alonsa. [1, 2]
-
Pôvodný trest: Alonso dostal počas pretekov v Džidde 10-sekundovú penalizáciu za to, že sa mechanik dotkol jeho vozidla zadným zdvihákom počas predchádzajúceho 5-sekundového trestu. [1]
-
Zrušenie trestu športovými komisármi: Tím Aston Martin podal žiadosť o prehodnotenie (predložil dôkazy o iných podobných prípadoch, za ktoré sa penalizácie nedávali) a komisári trest sami zrušili, čím Alonsovi vrátili 3. miesto a pódiové umiestnenie.
No jeje, už i multiban se snaží vesrat k té vaší zoufalosti. Ale už stačilo kluci, hezky jsem si vás povodil a nezvládáte to

Tak pro příště, nerozumíáe tomu, hledání v AI neznamená automaticky přesné a správné informace a k F1 máte co dohánět. Je ostuda, že neznáte ani takové informace, jako kdo kdy vyhrál na vodě, proč je Alo lepší pilto, než Ham a Verstappen. Dozvdělejte se a můžeme se o tom někdy pobavit.
2008 bola parádička, ale 2024 by som až tak vysoko nehodnotil, lebo tam bol Mercedes celkovo super a s Russellom boli na tom veľmi vyrovnane, kým Russella nevyradila porucha.
Ale ako som napísal, mal pár super mokrých GPs, ale aj pár veľmi zlých.
Určite je na vode kvalitný, ale do partie Verstappen, Schumacher, Senna by som ho určite nezaradil. Tí traja boli na vode inde od zvyšku. Špeciálne by som dal Verstappena prvého ešte nad nich.
A Hamiltona by som dal asi niekde na úroveň Vettela. Ten tiež bol na vode výborný, ale vedel aj spraviť chybu, no Monza 2008 je exkluzivitka, za ktorú ho mám možno o malý kúsok pred Hamiltonom na vode. ![]()