Alonso sa pýši súbojom s Hamiltonom: Boli sme rýchlejší ako Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Alonso má smůlu jenom odmítl RB a Mercedes.

Myslím si, že se Alonso bojí selhání jako nikdo jiný, proto vyhledává slabší - průměrné až podprůměrné týmy. Aby mohl říkat, že je king, ale nemá lepší vůz.

aneb "Lepší být prvním na vesnici než druhým v Římě.“ -Julius Ceasar.

Koukám že to si Alonso v neděli dovolil moc, být na vodě lepší než Ham :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

To jsem rád, že si citoval bulváry, jak dopadlo to vyšetřování, prokázalo se to teda?

2 lajkov

Alo je nastartoval a já si tu Puffa, Jose, Zedu a Forzu povodil. Holt někdo je školit musí, chlapci jsou slabí jako jejich oblíbenci bez top techniky.

2 lajkov

Je to komplet, rozložený Honzík opäť blúzni.

Tak pekný večer vospolok. :slight_smile:

Jo, už odpadaj :joy:

1 lajk

Akurát si zo seba urobil ■■■■■■ a niekoľko krát si si nasral do huby..

1 lajk

Ti už odpadli při první snaze argumentovat podpasovkou u které si postříleli nohy :man_shrugging:

1 lajk

Ako sa vraví bez vetra sa ani lístok a tým že tam je Aramco to len potvrdzuje

Co potvrzuje? Když napíšu, že jsi sociopat, který plánuje vraždu a napíšu, že tvoje výpady tady to potvrzují, tak je to fakt?

1 lajk

takyto nádych maju tie jeho deklaracie vitazstva

1 lajk

Ty si tu za celý čas nedal jediný argument.. len tu píšeš že Alonso je lepší s že mal smolu na techniku za čo si môže sam.. a ešte predtým povieš že voda maže rozdiel medzi technikou :rofl::rofl:

Však jste mi to vítězství potvrdili. Proč jinak máte tolik reakcí na mě? :thinking:

2 lajkov

Jaký argument si chtěl číst? Že tabulka co dodal Forza je nepřesná? Ano je, neodpovídá v počtu odejtých závodů na vodě a ani v počtu vítěsztví. Dostal Alonso nabídku od Wolffa, když Ham odcházel? Ano dostal, dostal Alonso nabídku od Red Bullu? Ano dostal. Předjel Alo včera Hama na slikách na mokré trati? Ano předjel, tak jaképak, že jsem nedal argumenty, máte je tu celou dobu.

2 lajkov

Nemá asi čo ine v živote robiť iba sa hádať každý deň/týždeň s niekým iným a lajkovať si so Situsom príspevky

Proto jsi tu nastoupil ty, Forza, Puff a Jos? Ale chlapci nechte toho.

1 lajk

To je pro ně příliš detailní debakl :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

“kdyby měl náš svatý Alo lepší techniku, tak by vám ukázal..” :frowning:

:smiling_face_with_sunglasses: :rightwards_hand::popcorn:

11152161132311312

5 lajky

A vybral si Aston, vskutku génius, počul som že po kariere chce ist robit stratega, mame vo Ferrari volne miesto, aj chlapci od McL by ho tam niekde pichli