Alonso sa pýši súbojom s Hamiltonom: Boli sme rýchlejší ako Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

smiling_face_with_sunglasses

1 lajk

Však Ham je krásým příkladem. S dominantím Mercedesem měl tituly, bez dominantní techniky ne. To stejné Verstappen. Leclerc měl polovinu 2022 nejrychlejší monopost a co z toho vytěžil?

2 lajkov

Proč Alonso nešel do Mercedesu? Nechtěl lepší techniku?

1 lajk

Niečo na tom asi ked aj prišli ostantny nie? Začínam si myslieť že ty a Situs ste ten istý človek lebo neverím že Alonso ma toľko fanúšikov

Tipnul bych si, že problém byl v nabízené smlouvě na rok (2025) pouze bez opce na 2026. Alo nechtěl jít do situace, kde by neměl možnost nějakého jednání na delší horizont.

1 lajk

tak Sainz je potom asi najvacsi babrak na svete… teoriu ze ferrari malo 2022 najlepsie auto tu razi možno tak nejaky fanusik Maxa ako Jos, a aj ten by podla mna uznal, že Ferrari malo este aj v tej prvej polke dost vela technickych problemov, koniec koncov to povedal aj sam Verstappen

1 lajk

Problém boli peniaze lebo je nenažraný

neboj nemá žádné fanoušky, jen takové kyselé hejtry jako jsi ty a v neděli Hamiltona na slickách taky nepředjel za mokra. Čekal jsem od tebe víc, tohle je fakt ubohost.

2 lajkov

Nějaké podklady k tomu nebo jen tvé smyšlené kecy?

2 lajkov

Takže Alonsovi nezáleželo ani tak na technice, ale hlavně na smlouvě a na penezích?

Prečo keď je taký Alonso dobrý naposledy vyhral kedy 2013 vo ferrai nemá aj iné víťazstvo?

Na Hama to ale v neděli na vodě stále stačí :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Nejako odpadávajú nie?

Tak vlastně přiznat, že bojovník za pravé závodění dal přednost penězům před výsledky bolí.

1 lajk

Tak Alo nepřemýšlí tak zaslepeně. Měl by místo 2025 a pak co dál? Šel by zpátky do AM, hoši vám to pálí, já se nedivím, že mám v ČR a SK takové vlády :slight_smile:

2 lajkov

Si sa s ním o tom určite rozprával nie?

Tak samozřejmě by Alonso rozsekal Russella a pokračoval by i v 2026 ne?
Nebo myslíš, že by ho vyhodili?

Proč odbíháš neustále od tématu jinam? Alonso Hama teď na vodě předjel, to tě to tak bolí nebo co? :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 lajk

No jasně, ty s Hamem ne?

1 lajk

Hej hej lebo vie že by to nedal dostal by náklad a tým by zhasla jeho sviečka nestranuceho Alonsa