Však Ham je krásým příkladem. S dominantím Mercedesem měl tituly, bez dominantní techniky ne. To stejné Verstappen. Leclerc měl polovinu 2022 nejrychlejší monopost a co z toho vytěžil?
Proč Alonso nešel do Mercedesu? Nechtěl lepší techniku?
Niečo na tom asi ked aj prišli ostantny nie? Začínam si myslieť že ty a Situs ste ten istý človek lebo neverím že Alonso ma toľko fanúšikov
Tipnul bych si, že problém byl v nabízené smlouvě na rok (2025) pouze bez opce na 2026. Alo nechtěl jít do situace, kde by neměl možnost nějakého jednání na delší horizont.
tak Sainz je potom asi najvacsi babrak na svete… teoriu ze ferrari malo 2022 najlepsie auto tu razi možno tak nejaky fanusik Maxa ako Jos, a aj ten by podla mna uznal, že Ferrari malo este aj v tej prvej polke dost vela technickych problemov, koniec koncov to povedal aj sam Verstappen
Problém boli peniaze lebo je nenažraný
neboj nemá žádné fanoušky, jen takové kyselé hejtry jako jsi ty a v neděli Hamiltona na slickách taky nepředjel za mokra. Čekal jsem od tebe víc, tohle je fakt ubohost.
Nějaké podklady k tomu nebo jen tvé smyšlené kecy?
Takže Alonsovi nezáleželo ani tak na technice, ale hlavně na smlouvě a na penezích?
Prečo keď je taký Alonso dobrý naposledy vyhral kedy 2013 vo ferrai nemá aj iné víťazstvo?
Na Hama to ale v neděli na vodě stále stačí ![]()
Nejako odpadávajú nie?
Tak vlastně přiznat, že bojovník za pravé závodění dal přednost penězům před výsledky bolí.
Tak Alo nepřemýšlí tak zaslepeně. Měl by místo 2025 a pak co dál? Šel by zpátky do AM, hoši vám to pálí, já se nedivím, že mám v ČR a SK takové vlády ![]()
Si sa s ním o tom určite rozprával nie?
Tak samozřejmě by Alonso rozsekal Russella a pokračoval by i v 2026 ne?
Nebo myslíš, že by ho vyhodili?
Proč odbíháš neustále od tématu jinam? Alonso Hama teď na vodě předjel, to tě to tak bolí nebo co? ![]()
No jasně, ty s Hamem ne?
Hej hej lebo vie že by to nedal dostal by náklad a tým by zhasla jeho sviečka nestranuceho Alonsa