Alonso sa pýši súbojom s Hamiltonom: Boli sme rýchlejší ako Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Toto by neposadil Anotnelliho k Alovi, Antonelli by skončil jako Vandoorn.

1 lajk

Ano předjel ho. To je téma?

Je to téma, když tady kvuli tomu skáčeš jak pavián. Už jen kvuli tomu je dobře že zustal.

2 lajkov

obrazek

Puffe ty si spadl zase halvou do míchačky?

Jediné, koukni na nadpis nebo do článku :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Ani jednou jsem se nehádal, že ho nepředjel. :smiley:
Ano, předjel ho. :smiley:

No vidíš, že Alo je rychlejší pilot, než Ham.

2 lajkov

Přečetl jsem si teda nadpis a tam je:
Byli jsme rychlejší než Ferrari.
Ale není tam byl jsem rychlejší než Hamilton.

No vidíš, tak proč tu tak prskáte :joy:

2 lajkov

Fajn tak si zkroť zedu, ten to nezvládá.

2 lajkov

Ty si úplne mimo

Vidíš v roce 2025 by porazil Russella.

Pak by skončil. Teď by v klidu jezdil ve WEC, pravé závodění.
A ty bys tady psal, že by měl 2026 titul, kdyby zůstal v Mercedesu.

Nebylo by to hezčí? :smiley:

1 lajk

Ja to úplne zvládam akuršt nevadam čo robíte z toho že Alonso bol o 4.5s pred Hamiltonom ktorý pravdepodobne šetril gumy :rofl:

Hezčí by bylo, kdyby si tu neobhajoval letošní sračkoidní motory an eustále to nestáčel jinam :slight_smile:

2 lajkov

Ano na vodě šetřil gumy. Mám ti zavolat bílé pláště?

2 lajkov

Však Alonso porazil Hamiltona už niesu zlé motory nie? Alonso ss po závode nesťažoval

pravděpodobně. :distorted_face: Já nevím proč nemužeš připustit že by Alonso mohl mít lepší tempo. To je pro tebe po všech těch vítězšstvích Hamiltona tak nepřekonatelné? Fakt to nechápu.

2 lajkov

No vidíš mal lepšie tempo to beriem a to je rozdiel ako hovoriť že je lepší na vode o nič iné tu nejde

No v tu neděli asi byl lepší, respektive určitě když ho předjel. Hamilton se na tom necítil dobře se svým Ferrari. A proto máme radost že Aston s Alonsem mají ty zablesky na kterých se bude třeba dát něco stavět, když Alo prodloužil.

2 lajkov

Ham potřeboval suchou trať, aby měl tu výkonnostní výhodu před piloty před sebou.

2 lajkov