Zase se ukázalo, že jsem měl pravdu.
Já mám plno zajímavých informací, ale není tady o ně zájem.
Mercedes prý VĚDĚLO, že motor George Russella byl zatěžován za hranici svých možností.
Pohonná jednotka, která selhala v Malajsii, byla v provozu od Maďarska a Mercedes ji záměrně udržoval v chodu jako součást dlouhodobého testu spolehlivosti pro vývoj roku 2027.
Ale houno si měl. Tohle si tvrdil před Baku a ještě si tvrdil, že krátké převody jsou důvodem horšího výkonu.
To je fajn, že Russell je jen testovací panák pro Antonelliho.
No vidíš, takže jste s Ferdou neměli předtím pravdu, tak se omluvte a bude to zase ok![]()
Tobě vážně hrabe ve věži. ![]()
Říká ten, co tvrdil před novou převodovkou, že měli krátké převody. Z logiky věci je neměli a lhal si, zase.
Moc mě to nepřekvapuje. Kimi v Merglu hraje zasloužený prim a zjistit jaké má pohonná jednotka limity je pro každého motoráře velice důležité.
Teď jsou ještě kratší, a je to lepší? ![]()
Jaká to náhoda, že se rozmrazí celá převodovka měsíc po tom, co se Sulayem bouchal do prsou, že Alonsovi pomůže?
A jaká to náhodaaaaa, že za měsíc má hnedka Aston novou převodovku? Hmmmmmm.
Rychlý vývoj a výroba… ![]()
Převodovka Astonu byla celá špatně. Kdyby Honda do ní pustila celý výkon, tak se rozpadne.
Najednou mají novou lepší převodovku a svět div se!!! ono to jede lépe..
Zase jsi nedával pozor, když jsem Vám vysvětloval, že na rychlých okruzích nemá Aston žádnou šanci, ale že na točitějších tratích ožije.
![]()
No však, s Hondou se teď snažit na rychlých okruzích zatím ani nemá smysl ![]()
Honda prý přišla na nějaké věci, bude se je snažit aplikovat v Singauru ![]()
Děkujeme strýčku Bene. ![]()
Ben jim poradil jak na to? Jeho je na té pozici škoda člověče ![]()
Děkujeme strýčku Bene, že jsi upravil pravidla tak, že můžeme dávat vylepšení ještě letos.
Děkujeme, že jsi rozmrazil převodovky, a dovolil jsi nám vylepšení nad rámec Aduo, a nad rámec stropů.
To já na něj z vysoka, tajtrdlíka ![]()
To můžeš, ale nic na tom nemění to, že to všechno rozvolnil, zrušil a přidával.