No podle videa jsi to ty, Jos, Pešta, Raptor a Bretnix a takové pobudy určitě zvát k sobě nebudu.
Já mám jiné koníčky a tihle vypadají poněkud hladově. ![]()
Ten co jde první, tak vypadá jako ty, ale alespoň nenosí zaříznuté kraťase pro puberťačky jako ty.
Tebe nějak ty zařízlé kraťasy u chlapů nějak záhadně fascinují. ![]()
Mě fascinovalo, že jsi takovou fotku tady zveřejnil a ještě to bereš za normální.
Nejsem zvyklý chodit ve vygajsaných teplácích jako Ty.
Všetci traja co si lajkujete príspevky na jednej fotke
Zajtra má byť pekné počasie choď sa trošku vyvetrať socializuj sa a osprchuj sa hlavne. 2 dni sedieť za počítačom to nedá len tak hocikto
Tím ses chtěl pochlubit nebo? Ten Alonso ti solidně dal na prdel, takhle se rozložit jen z pravdivého komentu ohledně situace, kde figuroval Ham, to už je horší pomalu jak Jos a Verstappen.
KLÍČ k oživení značky Aston Martin, o kterém nikdo nemluví
AMR26 vedl v Sepangu ve střední skupině v závodním tempu
Klíč: NOVÁ PŘEVODOVKA představená v Baku, která je o přibližně 15 kilogramů lehčí a má kratší převody, které zlepšují zrychlení a lépe využívají motor Honda
Ale nebylo to převodovkou, která nedokázala využít motor Hondy..
![]()
Počkej, kratší převody? Nepsal Ferda, že AM měl krátkou převodovku předtím? Vy zase nevíte co jste tvrdili ..
Když jsem psal, že má AM na prd převodovku, a kvůli tomu musí Honda brzdit výkon, protože by se rozpadla, tak jsi tady dělal piruety na hlavě, že lžu.
Však si lhal. Ten text co si sem dal nepotvrzuje něco o tom, že Honda musela omezovat výkon. Naopak potvrzuje, že Honda výrazně ztrácí, proto ty kratší převody pomáhají tohle kompenzovat.
Btw Ferda tvrdil, že AM měl krátkou převodovku předtím a to mělo stát za menším výkonem a ty postneš, že mají novou převodovku s krátkymy převody a proto se zlepšily. Hoši hoši, to vaše nabíhání do míchačky.
A proto se tam píše, že díky nové převodovce lépe využívají motor Hondy.
Zkus nad tím zapřemýšlet, co to znamená.
Však jsem ti to napsal. Ty kratší převody pomáhají kompenzovat ten výkonnostní deficit, ale ten se projeví potom u top speedu ještě víc.
Ale hlavně, že jste tu běhali, jak AM má krátkou převodovku a skrz to je špatný výkon a teď dáš, že se jim zelpšil výkon skrze krátké převody. Zkus se zamyslet.
Vidíš, mají novou a lepší převodovku, a hned se píše, že mají lepší výkon.
15kg dolů? To měli převodovku z čeho? ![]()
Zajímavá informace. Dříve takové info patřily k hlavním tématům a dnes je jich jako šafránu.