To nevím, proč jí rozjíždíš. Kdyby sis to přečetl, tak max výkon zůstal 350kw, jen na některých místech (dle určení FIA) se snížil na 250kw. Od příštího roku se sníží na 300kw max výkon. Rozeznáš rozdíl mezi max výkonem a výkonnostním omezezním a to ještě částečným?
Ale můžeš mi klidně prozradit, proč si Verstappen už nestěžuje na motory a závodění.
Však to je dělané, aby FIA mohla lépe přifoukávat jednou Mercedesu a podruhé Red Bullu. A Puff s Josem tu pak běhají, jak jsou Antonelli nebo Verstappen geniální.
Ne, reaguji naprosto stejně na všechny a neměním to jako ty. Však reaguješ něco o klauniadě k příspěvku, kde jsem napsal, že FIA upravila pravidla a jako “důkaz” te klauniady dáš další můj příspěvek, který potvrzuje tu úpravu pravidel. Dejve nech toho, děláš si zase ostudu.
My nechceme netransparantení změny ve výkonu elektrické části, které není konizstentní, protože to smrdí naprosto stejně jako proušení cost capu a upravy motorvých pravidel těsně před koncem roku 2025
Ježiš Zedo, už se přest opřenes, že Alo byl rychejší v té fázi závodu a že si dostal debakl v “diskuzi”. Za to já nemůžu, že máš takové problémy s Alonsem. Ale furt tu o mě a Alovi psát, to už je nemoc jak u Jose.
To si až teraz zistil čo to je za chudáka bez života?
V nedeľu som to písal, že je to jeho klasický modus operandi - ak vyhrá Verstappen, tak mu uyebe dekel a háda sa tu s každým celú nedeľu aj celý pondelok. Teraz to ešte povýsil: