Alonso sa pýši súbojom s Hamiltonom: Boli sme rýchlejší ako Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Ty si čo za magora? Som ti nedal spať čo že ma ešte stále spomínaš?

1 lajk

tady je ta FIA prasárna popsaná :

O co se jedná?
Sulayem úřaduje, aby pomohl Alonsovi?

Jasně, už to začalo…

1 lajk

Však já nevím, prčo mě zase vzpomínáš.

Takže si zjistil, že Ham si jen ■■■■ triko PR kecama a Alo podporuje jezdce, tak si to musel otočit na takovou slátaninu? Puffe Puffe.

2 lajkov

Jeje, Graham, pardon bezkouláč zase brečí, že FIA něco mění motorově. Přitom si tu fńukal, jak FIA nic v sezoně měnit nebude.

2 lajkov

Jako co začalo? Strop s 250kW platí už od Miami nebo ne? A v dubnu ho odhlasovaly všechny týmy, včetně Mercedesu a Ferrari. :thinking:

Nee, letos se jede s 350kw, ale dle okruhu a situace na okruhu se to může snižovat. FIA dopředu souhlasila s týmy, že na vodě se bude snižovat na 250kw. Příští rok za sucha a běžných podmínek bude 300kw max, i když přišel návrh od FIA to snížit na 250kw už od příštího roku a ne 2028.

3 lajkov

Vitaj v Honzíkovom svete f1online. Tohto sa už nezbavíš. Ale konečne aspoň pochopíš, prečo ho tu väčšina nenávidí alebo ignoruje. :smiley:

Takže 2028 bude RB späť v hre Honzíku? :thinking:

FIA to pro RedBull zařídila už na příští rok, jsem tu pochopil. Zeptej se Grahama, ten tu kvůli tomu s Puffem bulí.

1 lajk

No já vycházel z tohoto:

Tohle se odsouhlasilo 20. dubna. Pochopil jsem to tak, že to FIA muže určit okruh od okruhu nezavisle na dešti. V mokrém zavodu to platí asi pro celý okruh ten limit.

2 lajkov

Jo to platí, ale Graham sleduje F1 a rozumí pravidlům jako Puff míchačce, takže :man_shrugging:

2 lajkov

Přijde mi, že by si oba měli sundat alobalové čepičky a Graham k tomu pořídit sadu koulí.

1 lajk

No jo, teď už bude kromě Bretnixe a Jose, už fňukat i Graham s Puffem

a woman singing into a microphone with a tattoo on her wrist

2 lajkov

Honzík piše, že 300kW budúci rok a 250kW od 2028.

300 kW podľa mňa si ešte udrží dominanciu Mercedes.

Ale prečo vyslovene pre RB? Však na elektromotor Mercedes doplácajú všetci.

Navyše všetci dostali ADUO voči RB.

Však Verstappen vyplakával, tak Sulayem poupravoval pravidla a už se Max s RBR znovu baví. Trapné jako se změnou pravidel na 2021.

2 lajkov

Protože prý najednou v neděli vyhrál.

2 lajkov

Proč tady jedeš klauniádu? :grin: