No vidíš že všichni nasadili nový hardy aby dojeli až do cíle, včetně obou RedBullů. Alonso musel něco dělat, prostě byl v pasti, já jim to nevyčítám. Prostě smůla na načasování či zvolenou strategii dopředu, ale pak už byli podle mě nuceni tohle udělat. Možná jen rovnou žlutou? Nevím, možná, možná by za to zaplatil ještě víc.
jak na ten graf cumim tak by som asi nedal po medkach rovno tie hardy, ale este jedne medky … lenze sme zas u toho, ze prisiel SC strasne nestastne pre nich.
maju na com strategicky stavat do buducna
Taky jsem si klepal na čelo, když jsem viděl, že má softy, ale netušil jsem, že vlastně na výběr, jak dál pokračovat skorem nemají.
Já věděl hned že budou v prdeli jak tam zastavilo to auto. VSC by ještě přežil jenže dovršil to SC. V tu chvíli zbyly jen špatné volby z nouze.
Ale oni museli počítat ještě s jedním pitstopem, když stavěli mezi prvními už v 11. kole, proto by mě zajímala i původní strategie. Jestli chtěli tu červenou dát na konec nebo se spoléhali na déšť nebo něco úplně jiného .
Jednoducho chaos a Alfonzo tomu nepomáha. Mať dvoch jazdcov, jedného čistého psychopata a druhého psychopata nie je vôbec jednoduché
Jaký chaos? Myslíš ten chaos, který Alonso tak nádherně zachránil? Přetočený volant o víc jak 180°… Psycho no. Taky nevím jak se mu to podařilo, ale snad se díval Sainz.
Toto bolo famozne (skoro nieco take ako ked Max vykryl smyk na mokre) to musi uznat aj najvacsi hejter alonsa. Sainz dostal ten isty smyk a vieme kde to skoncilo
Bývaly časy, kdy se jezdily driftem téměř všechny zatáčky.
Dnes je z jednoho smyku téměř půlroční svátek.
Some things never change.
I když tady he lepší si to na youtube pustit tak na 0,5x nebo dokonce 0,25x rychlosti, protože to oči nestíhají.
Zase Verstappen. ved vravím este si najdi ten na mokru
Proč vždycky jede bokem? Má to chytat čistě jako Alonso, který tam dá několik kontrů, po tom co se mu to utrhne, a jede dál a hned otevírá za vteřinu DRS, s minimální ztrátou. Tohle nejsou závody v tom, kdo nejdýl setrvá ve smyku.
Bylo to první video, které na mě vyskočilo. Pro očo sice hodně efektní, ale Emil tohle parádou ztratil móře času. Vlastně byl rád, že neskončil ve svodidlech jak u něj tehdy bylo zvykem.
Na vině jsou gumy, které drifty nevydrží.
Samozřejmě pravidlo, že smyky žerou čas platí stále.
Neboj. Samozrejme ze alonso je najlepší
Pri smyku vzdy stratis cas. Lepsie je to udrzat a nerozbit ci?
Schopnost ustávat tyhle situace ti dává extra sebevědomí a odvahu více riskovat. To se pak projevuje časem na stopkách když je nejvíce potřeba
Bol to trening, takze cas nebol podstatny.