Alonso o Verstappenovi: Pripomína mi moju sezónu 2012 | Magazín F1 - F1online.sk

Dokáže Max Verstappen variť z vody? Fernando Alonso po Veľkej cene Japonska opäť vychválil holandského pretekára za to, aké výsledky dokáže zbierať aj so slabým monopostom. Tohtoročná šampionátová bitka mu vraj pripomenula sezónu 2012.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193944/alonso-o-verstappenovi-pripomina-mi-moju-sezonu-2012

Zatím máme za sebou jen 3 závody, ale je to tak, od Maxe zdá se odpumpováno dosavadní maximum, jezdci McLarenu nikoliv, a tím mu dávaj šanci. Jak s tím Alonsem proti RedBullu 2012.

2 Likes

6 Likes

Takhle to může vypadat, ale bude to o tom bejt konzistentní a dojet každý závod. Věřím že s dalšímy závody, to Mclaren urve na svoji stranu. Bude to hodně o tom, kdo občas nedojede, či bude součastí bouračky, smůly na SC atd.

Tohle, že Max dojede první a kluci druhý a třetí, je úplně v klidu.

V teple začně Mclaren dominovat…

1 Like

Jj, klasický Ála, při chválení ostatních zcela náhodou nezapomene nejvíc vychválit sebe! :rofl: :rofl: :rofl: :see_no_evil:
No jo, je období kdy bude max vyzdvihován na minimálně poloboha a Lando bude za největšího neschopáka. A nejvíc mě dostává že je Max zase chválen za to že vytlačil soupeře mimo trať, a naopak Lando je kritizován že to vůbec zkusil. ty lidi jsou fakt už blázni! Nejdřív schytává kritiku že je moc hodný a málo agresivní a teď naopak že to tam zkusil. On by byl kritizován i ve chvíli kdyby to nezkusil a počkal by si na konci kola na drs … to si nevybereme. :roll_eyes: :-1:

4 Likes

Btw v roku 2012 nebojovali jazdci v najrychlejšom monoposte o titul!!! Áno počujete spravne. Mclaren v tom roku bol najrychlejši druhy bol Red Bull a potom Ferrari. Vettel bojoval v druhom najrychlejšom monoposte a Alonso tretom. Mclarenaci Hamilton a Button mali bojovat o titul lenže Mclaren tak dodžubal cely rok, že uplne prišli o obydva tituly. Zla spolahlivost, nekonzistnost jazdov (hlavne Buttona), totalne zle pit stopy no proste uplne zbytočne prišli o oba tituly. Minimalne 11 vitaztiev z 20 zavodov mali vyhrať. To chcem teda že Vettel a Alonso nebojovali v najrychlejšom monoposte o titul. O to je prave užasnejšie, že aka bola 2012 sezona fantasticka. A mimochodom navratilec Kimi Räikkonen z Lotusom skončil 3. v šampionate!!! Pred oboma Mclarenmi, ktoré mali najrychlejši monopost!!

1 Like

To víme, že hamilton potrebuje o parník nejlepší auto.

1 Like

Nebol by kritizovany, keby to zkusil a vyslo by mu to.

1 Like

Sezona 2012 v podání Alonsa byla tak intenzivní, že od té doby to nešlo jinak, tam se pro mě stal hrdinou. A fakt jsem nečekal, že tahle cesta bude pokračovat ještě v roce 2025. :100: :motorway:
Třeba se k tomu letos Verstappen přiblíží, ještě je na to ale brzo.

2 Likes

Nic proti Alonsovi, mám ho celkem rád, ale nebyl by to on, aby si nepřihřál i svoji polívčičku a jen tak mimochodem-v roce 2012 neměl Vettel dominantní vůz! V roce 2013 ano, ale v 2012 ne, tam byl nejkomplexnější Mclarren, ale to je snad obecně známo. :slightly_smiling_face:

4 Likes

On Max někoho vytlačil? Já jen viděl, že Max jel rovně a Norris se cpal tam kam neměl :smiley:

3 Likes

Proč by taky ne, byl to dokonalý rok z pohledu pilota a toho co spolu s Ferrari dokazali vytěžit. :heart:

Docela výstižný komentář pod videem:
the sad part is how new “fans” don’t understand the effort fernando put in that 2012 season and how great of a driver he is.

2 Likes

Tak to jsi viděl špatně … ale lidi vidí co vidět chtějí.

Tak už toho Alonsa do RedBullu vezměte, když tam tak strašně chce.

Ukaz obrazky ci video kde ho Max vytlaca, vopred diky

1 Like

Nejlepší výkon pilota v celé historii F1

2 Likes

Škoda tehdy Japonska, kde to do něj nabořil jeden z Lotusů, jinak by bral titul Alonso.

3 Likes

A ještě Spa Grosjean.

2 Likes

Tady je to asi dost podrobne.

1 Like

Norris sám priznal, že o žiadne vytlačenie ani nič proti pravidlám Max nespravil, McLaren ani nežiadal trest ani nič.

Tak na čo tu o tom diskutovať s nešťastnými zakomplexovanými ľuďmi? :slight_smile:

@Hedgehog @tiMur

4 Likes