Jj, krásné video. Jde z něj dobře vidět že ikdyž mám Max vedle sebe další monopost,
tak nejenom že mu nedá prostor, ale ještě svoje auto napozicuje tak aby musel soupeř mimo trať.
Prostě klasická prasárna Maxe, ale tohle při výjezdu z boxů je zdá se povoleno, takže k porušení pravidel nedošlo a proto to ani Lando a McLaren nehrotili. Kdyby to bylo proti pravidlům jistě by to McLaren “reklamoval” urputněji.
Ano tak to je. Prasarna? No tohle ani ne, ale urcite nektere manevry Maxe tohle splnuji. Inu to je F1. Urcitym lidem se to nelibi. OK. Ciste jezdi Lando, jezdil Waltteri.
Nekdo holky, jiny vdolky.
Alonso by mi v RedBullu seděl. Měli by zvážit jeho angažmá.
Lando vyzerá, že pri Maxovi stráca pojem o tom čo má robiť. Pri tomto momente sa na chvíľu zahral na Strolla. Nič tým nemohol získať ani keby mu tam Max nechal priestor. Maximálne by z toho vzišla nehoda.
Pritom sa stačilo zaradiť a pokračovať v DRS, kde by ho predbehol
V roku 2012 v poslednej štvrtine mal RedBull jednoznačne najlepšie auto v poli, kde svojim vývojom predbehli konkurenciu.
Doslova všichni včetně třeba komentátorů na SKY řekli, že se měl Norrisovi zařadit. Je potřeba být němé zaujatý
Ono to vyzerá, že sa aj sám pochvali.
No ale čo má robiť, keď už má toľko skúseností, že si môže vyberať prirovnania k svojim častiam kariéry v F1?
Možno sa bude prirovnávať aj s Audi, keď budú jazdiť na konci s najslabším motorom
Vždyť si koledoval o trest za nebezpečné vypuštění. Verstappen byl před ním, žádné vytlačení tam nebylo, jen Norrisův zoufalý pokus o nemožné.
Alík je srandista. Ego jako Trumpetovic Donald.
Nie, keby mal ego ako Donald, tak s absolutnym presvedcenim vyhlasi, ze je majstrom sveta sezony 2012. Vlastne majstrom sveta vsetkych sezon, do ktorych nastupil. A v tych, kde nenastupil, sa titul neudeloval.
Dotáhni ho na hypnózu a uslyšíš to.
Nevím, proč se tak čertíš. Alonso byl jednoznačně nejlepší pilot v roce 2012. Vettel mohl děkovat Neweymu za top monopost, když měl na Ferrari výhodu (median) 0,6s za celou sezonu.
Ako tak pozeram, toto bude vyzivny vecer, hlupacik sa uz chytil na udicku a ma tu aj svoj lajkomet.
Aspon budem mat co citat, ked pridem domov. Drzim palce a pevne nervy.