Alonso o Verstappenovi: Pripomína mi moju sezónu 2012 | Magazín F1 - F1online.sk

Lando vyzerá, že pri Maxovi stráca pojem o tom čo má robiť. Pri tomto momente sa na chvíľu zahral na Strolla. Nič tým nemohol získať ani keby mu tam Max nechal priestor. Maximálne by z toho vzišla nehoda.
Pritom sa stačilo zaradiť a pokračovať v DRS, kde by ho predbehol :person_facepalming:

V roku 2012 v poslednej štvrtine mal RedBull jednoznačne najlepšie auto v poli, kde svojim vývojom predbehli konkurenciu.

2 Likes

Doslova všichni včetně třeba komentátorů na SKY řekli, že se měl Norrisovi zařadit. Je potřeba být němé zaujatý :stuck_out_tongue:

3 Likes

Ono to vyzerá, že sa aj sám pochvali.
No ale čo má robiť, keď už má toľko skúseností, že si môže vyberať prirovnania k svojim častiam kariéry v F1?
Možno sa bude prirovnávať aj s Audi, keď budú jazdiť na konci s najslabším motorom :person_shrugging:

2 Likes

Vždyť si koledoval o trest za nebezpečné vypuštění. Verstappen byl před ním, žádné vytlačení tam nebylo, jen Norrisův zoufalý pokus o nemožné.

Alík je srandista. Ego jako Trumpetovic Donald.

Nie, keby mal ego ako Donald, tak s absolutnym presvedcenim vyhlasi, ze je majstrom sveta sezony 2012. Vlastne majstrom sveta vsetkych sezon, do ktorych nastupil. A v tych, kde nenastupil, sa titul neudeloval.

1 Like

Dotáhni ho na hypnózu a uslyšíš to. :grin:

Nevím, proč se tak čertíš. Alonso byl jednoznačně nejlepší pilot v roce 2012. Vettel mohl děkovat Neweymu za top monopost, když měl na Ferrari výhodu (median) 0,6s za celou sezonu.

1 Like

Ako tak pozeram, toto bude vyzivny vecer, hlupacik sa uz chytil na udicku a ma tu aj svoj lajkomet. :grin:

Aspon budem mat co citat, ked pridem domov. Drzim palce a pevne nervy. :joy:

1 Like

Souhlasíme a vzpomínáme. Při ceremoniálnu velké ceny Valencie 2012 jsme plakali- chlapsky plakali!:muscle: