Alonso o sebe a Hamiltonovi: O veku sa budeme baviť, keď príde niekto rýchlejší | Magazín F1 - F1online.sk

Je to trochu vlastně překvapující, on průměrný věk dlouhou dobu spíše padal dolu, no poslední dobou tam začal jistý zvrat :thinking: Jako Alo, Ham Hulk určitě prokazují že tam jsou správně.

1 Like

Jako Albon může být v Monze skutečná noční můra na předjetí :thinking:

2 Likes

Ja si myslím po tom čo král prepálil v 2021 toho Binotto (mohol sa iba náhodne trafiť), tak už sa mu pretrhali kontakty vo FERku a jedine čo má je práv ľudí v Scuderia Praha.

1 Like

To co pise Eisele logiku ma. RB je samozrejme ve hre, ale AM podle me ne. Tam potrebujou bud nosice vody, nebo mistra sveta. Oni nechteji vyrobit mistra sveta z nikoho jineho nez z mladyho.

Kazdopadne Merxedes je logicka cesta. Mercedes nebude mit topoveho jezdce az Hamilton skonci. George vypada vyrizenej. Podle me do toho Hamilton uplne neslape a stejne mu naklada.

Souhlasim ze Charles neni v dobre pozici.

Do doby, než mu shoří motor

Leclerc do Mercedesu nedává smysl, když Toto jede sedačky pro Vestiho a pak pro Antoneliho

Mercedes nehori.

Charles má zrejme podpísané a pokiaľ nie, tak je v dobrej pozícii stále. Koho iného Ferrari podpíše? Nemá koho. A kontrakt sa dá ukončiť predčasne vždy aj v MERC.

1 Like

Se zeptej Russella za Austrálii

A MERC nebol nikdy reálne vec pre Leclerca. Neviem to si všetci vykonštruovali ani neviem z čoho. Leclerc bol vždy Ferrari a vždy bude. Teraz sú jazdci verný. Viz. Norris.

Jednou za kolik zavodu? Ve srovnani se zbytkem sveta? Nejspolehlivejsi motor vubec.

Tento rok je FER spolahlivejšie v motoroch než MERC. https://www.youtube.com/watch?v=3nnW07JYf9E

Mohla by se snažit přetáhnout Norrise. Nebo Piastriho, nebo bych se nebál podepsal Paloua. K mladíkům zkušenýho borce a Ferrari to může rozjet nanovo. Ono to tam víceméně může dospět, a Leclerc pro jeho vlastní vývoj a úspěch tam byl prostě ve špatnou dobu :man_shrugging:

Ale Vasseure má Leclerca rád, určitě s ním asi bude chtít jít ještě dál.

Alonsovo pravidelné závistivé komentáře něčeho co se nedá srovnávat.
Kariéra Alonsa a Hamiltona je srovnatelná asi jako moje a Freudova.
Statisticky dosahuje sotva 25% té Hamiltonové a lidsky ani nejde vyjádřit.

Hadat se nebudu. Uvidime. Leclerc a Max v Mercedesu. To by bylo neco. :grin:

Bych musel na foru obhajovat Mercedes a Tota. Toto by byla moje nocni mura. :grin::rofl:

S tim se da spouhlasit. Ty procenta jsi skoro trefil. Alonsova kariera je presne 28,57% pokud bereme jen tituly.

Co se tyce lidstvi tak ano, to ani nejde vyjadrit. Jednoho si rad poslechnu, jeho nazory i hodnoceni a toho druhyho nema cenu poslouchat, protoze vsechno u nej zalezi na tom jak se zrovna vyspal, nebo co frci na socialnich sitich.

No nejde lebo HAM mal štastie na MERC a ALO nemal štastie na nič. Vpodstate ALO riskol v 2015 MCL ako HAM v 2013 MERC

Sainz je kde?

2 Likes

Před Charlesem v bodování