Chcem Alonsa na FIA GALA konečne vidieť.
Alonso by to na 99% percent vyhral.
Jako když píši o jejich vzájemném respektu, nemyslím tím že si vzájemně skutečně přejí jen to nejlepší. Každý z nich chce psát v oné knize hlavní roli Ale když na to přijde a maj hodnotit toho druhého, ten jezdecký respekt a uznání tam vždy byl. Ostatně i mezi Maxem a Alonsem. Možná jsem dnes ale jen nějaký naměkko
Tady Hamík udělal stejnou chybu jako Emil v Silverstone.
Skvělé
Uvidíme v Monze. Rovinky nie sú silná stránka ani AM ani Mercedesu. Za mňa má rýchlosť lepšiu Alonso, takže úplne nereálne to nie je. Navyše Hamilton už nie raz pokazil quali tento rok a na Monze by sa mu ťažko na rovine predbiehali McLareny, Ferrari alebo taký Albon.
Ferrari vytahne motor z 2019 jsem četl
Ale je to fascinujuce, ako sa posuvaju fyzicke limity. Ked som zacinal sledovat F1 v roku 2007, tak Fisichella oslavoval 200. velku cenu specialnym overalom, Barrichello bol s 257 startmi rekorder a tridsiatnici- Berrichello, Trulli, Fisichella boli v tom case veterani.
Dnes uz je tridsiatka pomaly priemerny vek, Alonso ma napriek prestavke na konte skoro 400 VC a styridsiatnici ako Hamilton ci Alonso stale jazdia na najvyssej urovni.
No to ses. .
Alonso podle me Hamiltona podcenil v 2007. Pak se vzpamatoval, ale to uz sel team proti nemu. A stejne se dokazal dostat na stejne body.
A to Hamilton byl tusim posledni generace ktera mohla testovat v realu aktualni formuli. Takze mel i docela vyhodu, McLaren znal dokonale.
A tohle si myslim ze Alonsa zere. Byl ( podle me ) v te sezone lepsi a chovani Hamiltona mu sebralo titul.
Fernando je prostě jinde, jeho mentalita nevzdavat se a davat do toho maximum je ten klic k tomi, jak dokáže stale jezdit. Samozřejmě, že když dava do toho vše, tak se tam občas byly i frustrace, ale to je normální a nebyl jediný
Eisele si zase pichal trávu
on si vykonstruoval ze sa ide udiat Leclerc do Merglu a ide si svoje
Ešte stále môže Leclerc podpísať AlphaTauri alebo jednu Alfu.
Ten fetuje??? A reálne. Prečo by mu Ferrari neplatilo viac? Leclerc je v dobre pozícii. Všetci top piloti sú práveže pod zmluvou, takže keby podpísal inde ako napr AMR. Tak Ferrari na tom stratí najviac.
1., Reálna
Leclerc už podpísal a omylom aj niečo povedal, ale rýchlo to zakecal. Čaká sa iba na Sainza aby to nebolo voči nemu blbé
2., Merc podpísal iba do 25, takže to nič neznamená, že by nemohol rokovať a je tu RB a AMR stále
Ja neviem. Toto s ním raz bol na káve (Leclerc) a Eisele si myslí, že ide do MERC stoj čo stoj.
zalezi jak moc toho vedia oni dvaja skrze Kralove posobenie v Scuderii, ale pride mi ze po tom co Kral prepalil, ze binotto moze koncit, a pisalio tom aj rozne zahranicne weby, tak si Kral robi PR ze on je vlastne mimo ferrari, a tato eiseleho konstrukcia ma v tom utvrdzuje ale asi sa mylim
jjj citam prave jak na tom su, ma v podstate 4 fleky volne