Alonso nesúhlasí s komisármi: Rovnako by to spravil ktorýkoľvek iný pilot | Magazín F1 - F1online.sk

​ ​

Ty vole, hlavně to tam je rozbitý! Hroznej trash web.

To napiš některým tady v diskuzi, kteří tu opakovaně tvrdí, že jsme tam tu diskuzi zničili. :smiley:

Mě mrzí že tam nemaj už funkční ty “výsledky”, vždy jsem se tam mrknul na to třeba jak se jela kvalda loni tam a tam, no teď už jim tam nejde ani to.

… ale jako koukám že teď se to tam k Alonsovi v diskuzi celkem nečekaně rozepsalo.

Tak ono ti lidi tam pořád jsou, akorát bez vás je ta motivace psát do diskuze podtatně menší :grin:

Ja som si to pozeral snad 3 hodiny s pauzami zo vsetkych uhlov co boli dostupné a ta penalizacia je na hrane, respektíve skor by nemala byť vôbec. Nuž ale každí to máme inak :man_shrugging:

5 Likes

Pondělní dřina.

2 Likes

Gin s Tonicem? :cocktail:

tomu sa hovori F1 fanatik. :+1:

1 Like

Od Tebe jsem to nečekal :eyes: :clap: Těch úhlů jsem teda zas tolik neviděl, ale označit jeho jízdu za nebezpečnou a dát mu 20s, na to už jsem viděl v F1 příliš nebezpečnějších věcí který prošly snadněji než nůž máslem.

Bude mě to hodně strašit.

4 Likes

Za zlyhanie motora by penalizaciu podla mna nedostal. Tam vies dokazat, ze neslo o umysel. Tu sa naopak telemetriou dokazalo, ze o umysel islo. A vobec neslo o lepsi vyjazd zo zakruty ako hovori Alonso, to totiz nema ziadny zmysel ani logiku. Jedinym cielom toho manevra bolo donutit Russella skocit na brzdu v momente, ked uz Alonso akceleroval, cize by sa v zakrute medzi nimi markantne zvacsil gap a Alonso by bol v suchu.

V stanovisku od komisarov je napisane, ze takto nesiel ani v jednom kole pocas VC. Urobil to len jeden raz a Russell, chlapec netrpezlivy a nesikovny mu dokonale “skocil na spek” a vytrel sa. Pre mna jednoducha matematika. Urcite nechcel aby sa vytrepal, ale chcel ho tym leda tak rozhodit. Koment o throttle issues to len potvrdzuje, len si chystal vyhovorku, ale nastastie nepresla.

Toto by sa nemalo v ostrom zavodeni robit.

1 Like

Však FIA už prý chystá nové pravidlo do budoucna: “All laps must be equal.”

1 Like

Nečakal jasne… Pozri sa. Mne vobec neslo o to ci je vinny alebo nie. Ale o to ako si zacal hounit o druhych jazdcoch vtedy. Myslim ze to bol magnusen… To je jedno uz ale… Uz na tu temu nereaguj ale :joy:

1 Like

No 3 hodiny s pauzami nieje tak vela hlavne ked to kuskujes a riešiš popri tom aj deti :joy: a urcite nie som fanatik f1 hh

Nie, vsak jasne ze mate pravdu vy :blush: ono je uplne v pohode pri zavodeni v rychlostiach 200-300km umyselne zabrzdit tam kde sa bezne nebrzdi a potom znova pridat plyn :smile: nabuduce ked to urobi uprostred rovinky, tiez to bude v pohode, len si chystal lepsi najazd do zakruty a uz isiel na nu moc rychlo :smirk:

1 Like

Já si myslím, že spousta lidí dokáže “být rozumná” a toho Alonsa vyloženě hejtuje o dost míň lidí, než se snažíte s kámošema tvrdit. :stuck_out_tongue:

Jenom čistá vodka… a citron, aby to vypadalo jako voda…

Já jsem hater Alonsa. To víš ne?

2 Likes

Jsou to vlastně jen 2-3 mutlinicky :slightly_smiling_face:

Idem vas podyebat :joy: mimo alonsa

Keby max neodstupil myslite zeby vyhral?