Alonso nesúhlasí s komisármi: Rovnako by to spravil ktorýkoľvek iný pilot | Magazín F1 - F1online.sk

To je jednoduché. Lidé přestali logicky přemýšlet a i ostré závodění vnímají jako hru ve které se po problému zmáčkne reset a vče je OK.
Až přemýšlet začnou, tak si nejdříve udělají takovýto rozbor a třeba se jim vrátí i logické myšlení.

Upřesňuji, že Alonso nepředvídaně začal brzdit v rychlosti vyšší než 230 km/h a v téhle rychlosti ujede vůz za vteřinu 63 metrů.

V Japonsku by měla být pro Aston Martin k dispozici nová kompletní aerodynamická sada :thinking: #hope

1 Like

Alo by si mal nechať pripraviť psychologické testy všetkých jazdcov a podľa toho robiť kktiny. Je jasné že ho vybrzdil, pretože vedel že má lepšie výjazdy, akurat Russela tým vyľakal až tak, že sa vysekal.

Jen sundal nohu z plynu, sám se koukni na onboard. Stewardi sami řekli že brzdil tak mírně, že to nebylo hlavním důvodem zpomalení jeho vozu. Žádný break test. Jen špinavý vzduch pro Russella aby ho měl co nejvíce v zatáčce. Kdyby Russell podnikl úhybný manévr nebo sáhnul po brzdě, pak je Alonso zodpovědný. No neshodneme se, ty máš Herberta, já hodně přes polovicu fandů.

Zase píšeš polopravdu. Telemetrie prokázala, že ještě přibržďoval. To vše Alonso udělal o 100 metrů dřive než je běžné, takže skutek vybržďování telemetrie jasně prokázala.

Russel podla mna absolutne necakal tuto situaciu, ktoru alonso vytvoril, to mozes vidiet na jeho onboarde, ako mu skrizovalo ruky lebo automaticky sa chcel vyhnut kontaktu, zial prenho tam bol obrubnik co ho stiahlo mimo trat … ale 20s?? v Suzuke co akoze, hodi niekto divebomb na druheho a dostane DSQ na dalsi zavod? :smiley:

1 Like

Ale to nikdo nezpochybňuje, však je vidět že se díky tomu postupně ale výrazně Russell přiblíží, no nebylo to o dupnutí na brzdy (although the amount of brake was so slight that it was not the main reason for his car slowing).

2 Likes

Za me tu situaci definitivne nezvladl Russell, vzdyt to ani neni poprve, jeho portfolio zahadnych crashu je kuriozni, vidim to na problem se ztratou koncentrace, tzv. hypoprosexie.

Nevahal bych ho poslat na prislusna vysetreni at se to nekomu libi nebo ne, zacina to byt nebezpecne. Myslim ze o tom Russell sam vi a mel by o tom promluvit.

2 Likes

Na brzdu sice nedupnul, ale podstatu trestného činu naplnil.

U Russella je o to horší že těch “nezvládnutí” situací už měl poměrně dost. A pentle ostatních už mu rozhodně body nazpět nepřipíšou.

2 Likes

Ano, slyšeli jsme, jel potenciálně nebezpečně. Přišel o 4 body, naštěstí je to stále o 4 body víc než maj kluci z Alpine.

1 Like

Alonso si zaslúži trest uz len preto ze klame az sa mu z huby práši. Usvedčuje sam seba. Ak si za tym stal a bolo to vsetko v poriadku na co klamal ze si Russela nevšímal.

Trefné. :eyes:

2 Likes

1 Like

Mě překvapilo když jsem se vedle zastal Alonsa, tak mi přistálo 7 plusů. Jsem nečekal, že tam zbylo ještě tolik lidí :sweat_smile:

Jo Romain. Na to si vzpomínám, tam byl velmi vtipný. :smiley:

1 Like

Ty ses neponaučil? Nejde o obsah příspěvků, ale o to, kdo je píše :pinched_fingers:

No jo, koukám. Chtěl jsem ti dát 8 a prý nejsem přihlášenej, tak nic :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Že to nebyl žádný break test jsem napsal taky a dostal jsem dvě srdíčka asi? :sweat_smile:
Ale dvě srdíčka jsou více než 7 plusů, řekl bych. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

No počkej, dvě srdíčka máš garantovaný od kolegů ze Svaté trojice, to se v podstatě nepočítá, to je na úrovni šumu :stuck_out_tongue:

Mluvíme oba o F1news? Já jen že po vašem odchodu tam moc rozdělaná diskuze není.