Alonso nesúhlasí s komisármi: Rovnako by to spravil ktorýkoľvek iný pilot | Magazín F1 - F1online.sk

Ano pinknul do brzdy nějakých 6-7 délek před Russelem, špatné, že na to pilot jeho kvalit nedokázal zareagovat, respektive ho to rozhodilo natolik, že nezvládl svůj vůz.
Jsem zvědavý, jak ted do budoucna k té telemetrii budou komisaři přistupovat, kde je ta hranice, kdy si muže někdo dovolit zpomalit, protože to skorem vypadá, že by bylo asi nejlepší, kdyby ty auta jen naprogramovali a piloty už nemusíme vůbec řešit.

2 Likes

Mám to sem hodit. Doufám, že se uvidíme. :slight_smile:

https://eisking.tv/app/akce-a-vstupenky/e8cef735-c572-407e-b5fc-5c0e609f04c7/objednavka

Asi bych vsadil že spíše ne.

Proč Ti nevěřím? Vždyť nepiješ a bublinky se ve vodce nedělají. :wink:

To je slovenská vodka.

Slovenská vodka je borovička a tatranský čaj. :slightly_smiling_face:

Ako pisem vyssie, Alonsovym cielom urcite nebola taka nehoda. Ale kedze Alonso zabrzdil, kazdy jeden pilot by instinktivne za nim tiez zastreckoval/sliapol na brzdy. Ze Russell s tym aj rozbil auto je jeho vec, ale Alonso tam spinavo a hajzlovsky vybrzdoval.

Chapem ze vo vasom ponimani je vsetko co Alonso urobi genialne, uzasne, kazdy jeho tah na trati je dokonala ukazka jeho bezhranicneho talentu a jazdi o desat pozicii vyssie nez na ake jeho auto ma, ale toto do zavodenia nepatri a namiesto 20s mal dostat 10 miest na dalsej VC.

Obhajovat to retorikou, ze piloti nie su roboti a nemusia ist kazde kolo rovnako - a podla teba mozu vybrzdovat superov je ako obhajovat Jerez 97 s tym, ze Schumacher len jedno kolo spravil nieco inak, tak snad kvoli tomu nebudeme auta programovat :rofl: ale pekny pokus

No kdyby se Russel nevysypal, tak se to ani neřeší s tím, že potenciálně by se za to Alonso vyzdvihoval, o tom jsem přesvědčený no.
Jinak vem si, že po tom co se zavedlo DRS, tak piloti s rychlostní nevýhodou monopostu ztratili v podstatě jakékoliv karty na obranu. Nebo né úplně ztratili, ale musí se pokusit o něco podobného co udělal třeba teď Alonso a musí odhadnout zda to udělali v dostatečně bezpečné vzdálenosti a tady ta menší brzda Alonsa byla před Russelem v dostatčné vzdalenosti aby na to mohl zareagovat, imho.

2 Likes

Prostě se mu pomstili za jeho čtvrteční slova :thinking:

1 Like

Hon na čarodějnice.

Nebo …
image

1 Like

Hoši teda, smějete se tu Ferdovi když konspiruje o tom jak se FIA mstí Gaslymu a sami tu jedete stejnou linku? :thinking:

2 Likes

Peter Windsor: “Alonso’s Penalty Was A Complete JOKE!”

2 Likes

Já se mu za to nesměji, to samé z druhé strany pak Gaslyho zase podrželi, aby ten BAN nedostal.

snad si to pustí i @raptor22, který to popsal: “Alonso tam spinavo a hajzlovsky vybrzdoval”.

2 Likes

2 Likes

image
to co tam robia

1 Like

Četl ten komentář Bretnixe, jak chválil Verstappena, že narozdíl od Alonsa nebrečí, aby dostal monopost soupeřů. Tak u toho spadnul ze židle.

2 Likes

Je to potěšující takhle slyšet old-znalce mluvit stejnou rétorikou jako my tady, no zároveň mě to velmi neuspokojuje, protože ten trest nezmizí. To kolik špinavostí nechali v nedávné historii být, nebezpečných momentů, a tady byla evidentní snaha trestat, tfuj.

2 Likes

Protože do rukou dostal tu věc šáša, který se neudrží ani na segwayovi a musí ho sbírat jak pytel brambor.
Těch 20s mi pije krev čím dál víc.