Alonso nesúhlasí s komisármi: Rovnako by to spravil ktorýkoľvek iný pilot | Magazín F1 - F1online.sk

No já četl toto. @luiv.eu

2025:
Ferrari - Hamilton, Leclerc
Mercedes - Russell, Verstappen
RedBull - Alonso, Sainz
Aston - Tsunoda, Stroll. Stroll je mazánek a Tsunoda kvůli Hondě.

Newey do Ferrari, Horner konec a Verstappen má podmínku, že by šel do Meďoura jedině s Helmutem.

Peréz do Audi na zvýšení prodejů v latinské americe a do dvojice s Hulkem, protože prý budou potřeboval zkušené jezdce na stabilitu a směr fungování.

Ale asi mají lidi moc fantazie.

Klepat si na čelo do Mercedesu? :smiley:

Nooo, když nahrazoval Vettela tak mu dával pěknou sodu jak se špatně rozhodli, i dlouho potom :smile: Teď musí snad už se Sainzem ve Ferrari kapitulovat.

1 Like

Používateľovi sa to páči. To by bol úžasný reštart hry na väčšej obtiažnosti.

1 Like

Nemal byt pred Australiou oznameny Hornerov odchod pretoze ho metoo a wallmart nechcu na cele RBR?

3 Likes

Toto s rakúskym prízvukom imituje Nikiho, keď Maxovi ukazuje dynamo s ďalším killer motorom od Mercedesu od 2026, ako Lewisovi blahej pamäti?

Sainz je smooth operator a narozdíl od Vettela ve Ferrari spíš roste a to i po neprodloužení smlouvy. :grin:

1 Like

To nevím.
Myslím, že Wallmart chtěl jen zakázat prodej RedBullu ve svých obchodech. Pokud tam bude.

Christian Horner byl vždy velmi, velmi velkým fanouškem Fernanda Alonsa

… nedivím se :handshake: :smiley:

1 Like

No co k tomu říci, jak psal @luiv.eu tahle telenovela mě začíná bavit. :smiley:

1 Like

Toto mi ušlo. (Nie len formulový) svet vs Horner. Ten chlap má viac sily ako Thor, ak všetko toto ustojí.

Včera jsem četl že když žalující strana neuspěje se svým odvoláním v RedBullu, jde se k soudu. Všichni to šponujou, ega to můžou vyhnat kamkoliv.

Určite ich nestiahnu z predaja, to je jasné. Museli by nasadiť ohromnú negatívnu komunikáciu, ktorá by to vysvetlila aj average Joeovi, ktorý ani netuší, že je to z Európy. Už že sa tým vyhrážajú je prekvapivé.

1 Like

“And you saw what he did this weekend, how fast he was, how he changed gears, how he stopped [George] Russell from overtaking him. He knows what he wants and I think he’d be a good fit.”

:grin:

1 Like

Ak chce niekto Hornera zničiť za každú cenu, tak preto, že nezachránil RBR. Max a Newey na odchode by bol dobrý dôvod.

4 RedBully za 8 doláčů je dost.
U nás za to máš tak 7…

Fialova levnota.

IMG_6232

Hamilton to RedBull confirmed :slight_smile:

1 Like

to vies, luxus z europy.

Jestli jdou takto proti Hornerovi, a ten má tu podporu většinových Thajců jak se píše, pak jakmile bude mít hotovou alternativu, začne konat. Zbaví se Helmuta a Jose, a rozhodněte se ostatní jestli tu se mnou nechcete být. Když odejde Max mám ve frontě Alonsa a Sainze, tak co … . A ukáže se.