Alonso nesúhlasí s komisármi: Rovnako by to spravil ktorýkoľvek iný pilot | Magazín F1 - F1online.sk

Verstappen do Mercedesu za Russellem.

Zaujímavá irónia. Nenávideného a milovaného Hornera zachráni milovaný a nenávidený Alonso :slight_smile:

1 Like

Da sa odpustiť obľúbenému jazdcovi ked prestupi do timu ktory nemas rad? :joy::joy:

1 Like

image

3 Likes

Myl jsem okna a mám to flekatý. Měl jsem to vzít touhle leštěnkouj za 0,89. :frowning:

Mne sa osvedčili vlhčené utierky a hneď do sucha tými bežnými viacvrstvými z DMky.

Co to je? Ale sme sa nepochopili… :joy:

Na to tu čakám už 5ty deň a nič.

1 Like

Taky celkem čekám jak ta bitka dopadne, ono aby se to fakt postupně nezačalo na tu trať dostávat.

Asi to budu muset přelíznout. :smiley:
Vypadá to hůř než když to bylo neumytý. :smiley:

Něco ženský uměj prostě líp :slightly_smiling_face:

2 Likes

Netuším, ale u neho je klamstvo súčasťou každého komentára, tak by ma to vôbec neprekvapilo.

Ja už som tu menej posledné týždne odkedy je teplejšie, lebo mám iné aktivity, ale vidím, že Alzaci ma stále s láskou spomínajú. Psík Honzík má ten komplex hlboko zakorenený. Až tak, že každý kto ho kritizuje sa mi podľa neho pchá do zadku alebo sa ma bojí. Ťažká diagnóza. :sweat_smile:

4 Likes

Na okna je nejlepší obyčejný ocet, ale patina je taky krásná. :blush:

Ocet, a hovězina.

Nebo jelenice. A jeden vůl, který bude trvat nad křišťálově čistým výhledem. :crazy_face:

1 Like

Čekám až to z venku veme déšť… už se mi nechce. :smiley:

Konečně slovo chlapa. :muscle: