Alonso nesúhlasí s komisármi: Rovnako by to spravil ktorýkoľvek iný pilot | Magazín F1 - F1online.sk

Člověk, co má v hlavě prázdno a neustále uráží bude poučovat o správní na fore a o tom, kdo ho rozkládá. Předpokládám, že když si tak nešikovně sundal tvého guru s vicero profilama, tak budeš dělat, že nic. Protože vam nejen chybí koule, ale i páteř.

2 Likes

Upozornil jsem tě že píšeš vulgárně a zda je to nutné, co s tím uděláš je na tobě či adminovi.

2 Likes

To je od teba mile. Teraz ma vsak tak napadlo, ja som sa nebavil s tebou, ale s Triperom. Takze nevidim dovod, preco by ta moj slovnik mal vzrusovat. Davnejsie si mi dal jednu cennu radu, aby som tvojho vygumovaneho psika Honzika ignoroval. Celkom sa tej rady aj drzim, co keby si to skusil aj ty smerom ku mne, aspon vtedy ked sa nebavim s tebou ale s inymi uzivatelmi?

4 Likes

Já koukám že mám v ignoru 3 jeho účty. Jos_Ver, BadJohn, Papa_Jos. Pro ně je to asi normální.

Triper tady už není.

1 Like

Ste ho pekne vystvali chudaka

@Triper
Demokracie promluvila. Musíš zůstat.

:thinking:

1 Like

Včera to písal F1-insider. Dáva to zmysel, ten chlapík je mašina na body a ako písal včera myslím Situs, majster v šedých zónach, rovnako ako RBR. Táto telenovela bude zábavná :slight_smile:

4 Likes
1 Like

Představa, že se tu budete s @Bretnix a spol. navzájem objímat je úchvatná.
Jen z toho důvodu bych to chtěl. :grin:

Puff vs svět.

1 Like

Takže už prišli o Maxa?

No četl jsem nějaké hlasy, že ano.

navarene z vody…

Tak to je zajímavý recept :smile:

Tak voda je základ tak 90% normálních jídel, takže asi dobrý? :grin:

1 Like

Píše to vícero webů, a souhlasím, Alonso by Maxe zastoupil bez ztráty kytičky. :slight_smile:

Jedného máme.

Sainz tam nebude vadit snad nikomu, ani Bretnixovi. :smiley:

A Josovi nebude vadiť Papá Sainz… lebo odíde. Toto sú veľké 4D šachy. A kam má ísť teda Jos? Teda Max.