Hele, že to nemyslíš vážně? To bys nám přece neudělal!
Alonso nesúhlasí s komisármi: Rovnako by to spravil ktorýkoľvek iný pilot | Magazín F1 - F1online.sk
Jak lžu s IP?
Taky oroduji aby zůstal.
Bylo by ode mě hodně hloupé, kdybych to nemyslel vážně.
Jsi tady nejlepší , ahoj.
To by bylo moc jednoduchý! A vůbec, kdo Ti bude radit s vařením, a co když se vrátí krtek? Pak už tady třeba taky nebudeme, když odejdeš, no a co potom?
Nechápu o čem s těma IP adresama mluvíš, to jsi se bavil asi s někým jiným.
Dyť by jsme se ani nedozvěděli jak se krtkům daří. Po nich by nám taky bylo smutno.
Tak jinak - my (kdo chce se připojí) Ti dosvědčíme, že jsi to prohlášení učinil ve stavu těžkého rozrušení a nejsi za něj zodpovědný. To by šlo, ne?
Chcete aby Triper zůstal?
- Ano
- Ne
0 účastníci
Triper preloguje na Airobota a v piatok je nas5 ako Triper
no shit, Sherlock
To mu napisal hogarko a vsetci ste prikývli… Tieto vaše stupidne detske sra.ky… Tak to dokážte hm?!
To je vaše cele:
Ja si myslim. ja si myslim. Mas dva ucty. druhej účet. Triper je airobot. Aj IP sedia… Bla bla bla…
Dospelí ludia fakt
A co je na tom dětského a za hru? Já tu mám celou dobu jeden účet, můžeš říct ty to samé?
Zle si nastavil target, to si si rovno mohol dat ze aj jeden ucet staci a ides. Urcite hlasovalo Alonsovo zmrdobratstvo lebo je o tebe zname, ze sa ti na rozdiel od nich nepostavi ked vidis Alonsovu fotku a hned je hlasovanie skompromitovane.
Myslim si ze verejne si tu dostal dostatocnu podporu aby si zostal, narozdiel od prasiveho Bad Honziee Boya, ktory sa z fora dramaticky porucal sam len na to, aby sa zachvilu vratil s tym, ze ho ludia uprosili v sukromnych spravach, aby sa vratil. Len tie spravy nikto nevidel
Vazne, ak sem obcas chodis, mozes vidiet, kolko ludi ti Alonsovi gulkolizaci uz vyhnali z fora, snad sa nenechas oblbnut aj ty.
No, na to se ptal, jestli si to lidi myslej. Asi se za to hanbí nebo se za airobota stydí, nedivím se.
@Papa_Jos neklame zasa kusok vyssie ta parodia na inteligentnu formu zivota? Mne sa zda, ze aj on mal kedysi iny nick a dostal ban. Nemal vtedy len “Hogar” alebo tak nejak?
… vše v jednom příspěvku, slušněji to nejde pane raptor? Tady nejste doma.
Bez pardonu, nejde. Ked tu ti nemenovani clenovia co maju Alonsovu fotku aj nad zachodom a casto sa tam zamykaju takto rozoberaju forum a vystrnaduju uzivatelov, tak to slusne nejde. Slusne sa bavim s tymi, s ktorymi to ide.
Jde, ale neumíš to a nedáváš to.
Je to mentálně nestabilní jedinec, co tu lže, jako vždy. Viz o tom, jestli jsem tu nahodou neměl jinej profil.
@raptor22 vystrč hlavu z prdele Jose, on si tu během hodin založil 3 účty, když dostal bany, ne já.
Edit: sorry 2 účty. Původní a další mu blokli, teď je na třetím.
Clovek co tu isiel rozdavat kopacky do hlavy ako cukriky na detskom ihrisku ma ide poucovat o spravani sa na fore to je zlate not interested, fast forward please…