Jenže Jos není rozumný člověk, to tu každý vidí
Alonso: Myslel som, že kontrakt s McLarenom v roku 2007 bude môj posledný | Magazín F1 - F1online.sk
Ty mě spíš řekni proč selhává ignor list
Já masochista se díval na biatlon
systémová chyba
Ano, to teď vystihuje náš biatlon.
Mne to pride uplne cez ciaru, pretoze komentator statnej televizie nie je nejaky Pepan z Hornej Dolnej a ma byt nestranny. Proste v emociach sa prekecol a povedal to co si mysli, ze Slovakom nedopraje (ako vela Cechov). A za takyto kix by mal byt potrestany. Keby to bolo opacne, tak Cesi (media) z toho robia medzinarodne halo. Tak isto keby sa takto americky komentator vyjadril o kanadskej repre po stvrtfinale alebo svedsky o finskej po semifinale.
@Evap to popisala presne.
já nechápu, proč svaz tohle nechal dopustit, se spokojil s výsledky pár let dozadu a pak neřešili vůbec nic do budoucna …
To sa ho uz pytam odkedy si ma tam pridal. Honzik skratka ma zo mna komplexy a nedokaze tu bezomna byt.
To je uhol pohladu. Ked to chces vidiet takto, tak to tak vidis. Z druhej strany to mozes vidiet tak, ze v emociach sa prekecol a povedal to co si mysli na plne usta. Ja sa priklanam k druhemu nazoru aj vdaka tomu, ze pocas zapasu so Slovakmi komentovali dost zaujato (vsetko co sa nasim podarilo bola nahoda alebo stastny odraz puku atd), co si vsimlo aj viacero Cechov.
K hlupemu Honzovi sa netreba vyjadrovat, toho bije sam zivot.
Chlapci zo zeleného domu, dúfam, že sa neurazíte, ale nedalo mi to.
Je to myslené v dobrom ako sranda, tak sa prosím na mňa nehnevajte.
Ten poslední je dvojtej agent fanda
ved to je mitsubish ne
Nn, ten by tam měl být taky, ale je to někdo jiný
kto tu tajne fandi astonu?? Priznajte sa!
Starý Stroll. 15
Hej, pôvodne som tam chcel dať ako štvrtého Zatracenny_Mitsubis, ale nechal som to otvorené
Kto je dvojitej agent fanda?