Alonso: Myslel som, že kontrakt s McLarenom v roku 2007 bude môj posledný | Magazín F1 - F1online.sk

Za posledných tridsať rokov vystúpili na pódium vo Formule 1 len traja štyridsiatnici. Tento šport bol kedysi klubom postarších džentlmenov, ale tieto časy sú už dávno preč. Dnes musí byť pilot Formuly 1 mladý, fit a dokonalo motivovaný prekonať úskalia. Niektorí s tým však nemajú problém ani po štyridsiatke.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/139336/alonso-myslel-som-ze-kontrakt-s-mclarenom-v-roku-2007-bude-moj-posledny

tak keby neboli zamestnali Hamiltona, alebo ho drzali na uzde, tak mohol mat v 2007 titul a potom este niekolko dalsich. Ale po vojne je kazdy general…

Kdyby Dennis zvládl situaci v McL 07, tak mohli mít titul jezdecký 07 i 08 a dva mistry světa, ale zopakoval stejnou chybu, jako se Sennou a Prostem

To ale není pro Alonsa pochvala.

1 Like

A jakou chybu udělal Dennis s Prostem a Sennou?
Dal přednost lepšímu stejně jako mezi Alonsem a Hamiltonem.
Sám taky určitě dáš přednost novým hebkým ponožkám nad špinavými s dírama. Prostě Dennis dal přednost lepšímu.

Vidím že nerozumíš ani tomuto tématu

Jakému tématu? To že je Hamík lepší je hotovka, která se obkecat nedá.

Paradoxně, Ocon si vedl lépe než Ham :open_mouth: No Alonso H2H race neporažen, 14 soupeřů :clap:

1 Like

Co jsem četl tak zatím znějí z Astonu celkem sebevědomě a povzbudivě :wink:

1 Like

To víš no, pak tu @Ferda bude psát nesmysly, kroutit se a do toho hodí žluč na Alonsa

Čísla hovoří jasně.
Od Alonsového setkání s Hamíkem je výsledek na tituly:
7:0 ve prospěch Hamiltona.
Co na tom chceš ještě obkecávat pouťový mluvko.

image

7:0 ? 15xzmatenie

Ferda si tady hraje s čislama, jak Alenka v říši dluhů, to si nezaslouží ani pozornost :slightly_smiling_face:

image

Error. 15 151515

Četl jsem, ale tady bych byl hodně kritický k tomu vyjádření, už jen proto, že Rosberg Schumiho porazil 3x, jako týmový kolega, Alo poráží týmový kolegy i bez nej auta

chcu aby ostal s teamom aj ked nebude pretekat, pekne gesto

Nemyslím si, že jsem někde napsal chybu.