Alonso podle zdrojů by měl moznost pracovat na track activities (strategie, řízení týmů během závodního víkendu a mentoring jezdců)
Alonso: Myslel som, že kontrakt s McLarenom v roku 2007 bude môj posledný | Magazín F1 - F1online.sk
To je v pohodě.
Alonso je vždycky dobrej v nějaký nepodstatný statistice. Ale když se začnou sčítat zajíci po honu, tak to kulhá na obě nohy.
Jakože počet závodů, kde byl jezdec z týmu lepší jsou nepodstatny? Tak to už chápu, proč Mercedes nebere vážně Hamův feedback
Stejně je vtipný, jak se Alovi vyčíta kde co, ale když Ham řekne o autě, že je šrot a už s nim nechce jezdit, tak je to kritika na správném místě, takový dvojí metr od @PUFF
Schumi se po pauze vrátil do jiného světa se kterým se nedokázal srovnat. Doba se za tak krátkou chvíli tak změnila, že Schumimu ujel vlak. Jeho styl i návyky s érou šetření a sračkoídních gum prostě nešel dohromady.
Já mu nikdy nic takovyho nevycital.
Nt
To co prochází poslední roky Hamovi za slovní úlety to je rubrika sama o sobě, no nakonec mě je to fuk Hlavně ať se dál daří u nás
Ale vyčítal už se těším až mi pošleš flašku whisky za sázku na letošek
V tomto případě semusí jednat o nějakého beznohého zajíce.
Jo, byl oproti Alonsovi už více out, přesto si myslím že kdyby zůstal mohlo to cinknout. Mohl ještě porazit Rosberga.
Neboj. Mám to napsaný.
Hamilton mistr sveta. Ano
AT pred Astonem. Ano
Alonso mimo top6. Ano.
2 a více vyhrávám… 1 a méně prohrávám.
A nelži. Střilej na mě ostrejma a ne slepejma.
Nemyslím si. Šetřící styl jízdy se k Schumimu nehodil a nevěřím, že by se tak starý pes dokázal těmhle novým kouskům naučit.
Mimochodem i jeho syn měl styl jeho táty v genech a proto se neuchytil.
Už když jsem ho poprvé viděl v F3 jak háže vůz do driftu, tak jsem si říkal celý táta.
Jako tým měli vše omotat kolem Alonsa a novákčka Hamiltona nechat študovat od mistra, nosit vodu, ale rozhodně ne protěžovat a budovat rivalitu. 07/08 by měli s Alonsem v kapse. Takhle akorát skončili na posledním místě.
Alpine věří, že Mick dokáže ukázat výkony hodné F1 ve WEC, pokud tomu tak bude, je možné, že dostane prilezitost právě v Alpine
co prinesu tretie auto?
Jeden z francouzů bude znovu nechtěný
za mna nech pokracuju s gaslym, ked sa uz o tomto scenari bavime
Ocon zamíří k Audi.