To Japonsko 2007 bol príklad, ktorý mi napadol z prvej. Štatistika úplne k h0vnu keď sa berú len dokončené VC oboma pilotmi. Ale je mi jasné, že o objektivitu ani relevantnosť dát tebe a tomu porušenému 50nikovi nikdy nešlo.
Alonso: Myslel som, že kontrakt s McLarenom v roku 2007 bude môj posledný | Magazín F1 - F1online.sk
Říkám, vůbec to nechápeš, tak začneš kopat, chapu, že máš rád svojí rodinu, když se musi starat o takový případ, jako jsi ty
Ked mi zamestnanec personalneho oddelenia napise, ze ja nerozumiem datam, tak chyba urcite nie je u mna, kedze sa venujem aj datovej analyze v praci. A tie odkopirovane poznamky na rodinu su uplna trapnost, kedze este beries aj moje hlasky na teba. Jednym slovom nula.
Že vás to baví, já jsem po delší době koukala na hokej a to byl jiný koncert! Mládežníci to Finům pěkně ukázali !
Výborný finiš, obrovská vůle a bojovnost, zasloužená medaile
Jo to jsi a díky za gratulaci z medialim na MS, si zase netrefil s tím zapasem o baráž s Norskem
Já jsem to už vzdala a uklízela jsem u toho, a najednou koukám, že jsme na jeden gól - a oni tam přisypali čtyři další ! Neskutečné.
Byl to nádherný koncert a co je ještě víc povzbuzující je skutečnost, že naše 20tka se dostala na medaile po druhé za sebou (snad se nepletu)
Je to pravda, vloni jsme byli dokonce druzí. Snad se to podaří trochu posunout k seniorům, škoda, že ta cesta je docela dlouhá a nemusí to nic znamenat.
No ulepili ste to ani neviete ako. Jagr - Stesti - Nahoda bol uplne amatersky utok oproti tomu co ste tam predviedli s Kanadou a dnes s Finskom. Skratka pan boh nebol dva dni doma, ale tak tym chalanom z 20ky gratulujem. Nieco, co vy nam nedokazete (vid vas skvely komentator, ktoreho mala “objektivna” CT po tom vyroku vyhodit este v ten den).
Což o to, štěstí je důležitý faktor, taky z dnešního úspěchu není potřeba dělat bůhvíjaké závěry. Ale radost to je. Nevím, co řekl náš komentátor na adresu slovenské repre, ale i.d.i.o.t.i se najdou všude a fakt je, že určitá povýšenost je u nás u některých lidí pořád přítomná, a nejen vůči Slovensku - snad se to časem zlepší. Někdy mám pocit, že se nám nezavděčí v podstatě nikdo .
o co tam slo? 15xzmatenie
idk mne to nepride nejak cez ciaru, ale jak je zname, ja mam trosku posunute limity
však tam není nic přes čáru
Mně přijde hloupé to takhle spojovat, jako by radost v Česku byla dvojnásobná - jednak z vlastního postupu, jednak z nepostupu Slovenska. Ale možná jsem moc přecitlivělá a nebylo to takhle míněno . V každém případě si to mohl odpustit.
“Studio” na vytváření hudby?
Rozumný člověk se dovtípí, že to nebylo myšleno tak jak to mohlo vyznít pro slovenské kolegy.