Alonso: Myslel som, že kontrakt s McLarenom v roku 2007 bude môj posledný | Magazín F1 - F1online.sk

To Japonsko 2007 bol príklad, ktorý mi napadol z prvej. Štatistika úplne k h0vnu keď sa berú len dokončené VC oboma pilotmi. Ale je mi jasné, že o objektivitu ani relevantnosť dát tebe a tomu porušenému 50nikovi nikdy nešlo.

Nevidel niekto Alonsa?

2 Likes

Říkám, vůbec to nechápeš, tak začneš kopat, chapu, že máš rád svojí rodinu, když se musi starat o takový případ, jako jsi ty :grinning:

Ked mi zamestnanec personalneho oddelenia napise, ze ja nerozumiem datam, tak chyba urcite nie je u mna, kedze sa venujem aj datovej analyze v praci. :slight_smile: A tie odkopirovane poznamky na rodinu su uplna trapnost, kedze este beries aj moje hlasky na teba. :joy: Jednym slovom nula. :slight_smile:

Že vás to baví, já jsem po delší době koukala na hokej a to byl jiný koncert! Mládežníci to Finům pěkně ukázali :clap:!

3 Likes

Výborný finiš, obrovská vůle a bojovnost, zasloužená medaile :slightly_smiling_face:

Jo to jsi a díky za gratulaci z medialim na MS, si zase netrefil s tím zapasem o baráž s Norskem :slightly_smiling_face:

Já jsem to už vzdala a uklízela jsem u toho, a najednou koukám, že jsme na jeden gól - a oni tam přisypali čtyři další :smile: ! Neskutečné.

2 Likes

Byl to nádherný koncert a co je ještě víc povzbuzující je skutečnost, že naše 20tka se dostala na medaile po druhé za sebou (snad se nepletu) :smile:

Je to pravda, vloni jsme byli dokonce druzí. Snad se to podaří trochu posunout k seniorům, škoda, že ta cesta je docela dlouhá a nemusí to nic znamenat.

1 Like

No ulepili ste to ani neviete ako. Jagr - Stesti - Nahoda bol uplne amatersky utok oproti tomu co ste tam predviedli s Kanadou a dnes s Finskom. Skratka pan boh nebol dva dni doma, ale tak tym chalanom z 20ky gratulujem. :slight_smile: Nieco, co vy nam nedokazete (vid vas skvely komentator, ktoreho mala “objektivna” CT po tom vyroku vyhodit este v ten den).

Což o to, štěstí je důležitý faktor, taky z dnešního úspěchu není potřeba dělat bůhvíjaké závěry. Ale radost to je. Nevím, co řekl náš komentátor na adresu slovenské repre, ale i.d.i.o.t.i se najdou všude a fakt je, že určitá povýšenost je u nás u některých lidí pořád přítomná, a nejen vůči Slovensku - snad se to časem zlepší. Někdy mám pocit, že se nám nezavděčí v podstatě nikdo :slight_smile: .

2 Likes

o co tam slo? 15xzmatenie

https://youtube.com/shorts/VMMXRzrDg84?si=0JgLLI0_r557USnh

1 Like

idk mne to nepride nejak cez ciaru, ale jak je zname, ja mam trosku posunute limity :smiley:

3 Likes

však tam není nic přes čáru :smiley:

ked uhadnes co to je tak ti dam lajk

Mně přijde hloupé to takhle spojovat, jako by radost v Česku byla dvojnásobná - jednak z vlastního postupu, jednak z nepostupu Slovenska. Ale možná jsem moc přecitlivělá a nebylo to takhle míněno :woman_shrugging:. V každém případě si to mohl odpustit.

2 Likes

“Studio” na vytváření hudby?

1 Like

Rozumný člověk se dovtípí, že to nebylo myšleno tak jak to mohlo vyznít pro slovenské kolegy.

2 Likes