nj, nastastie existuju stale série kde je kontrola trakcie zakazana
hele, Ty se vyznáš
.
Přesně tu jsem myslel, jenom ji znám na menších kolech jako motárda.
V MotoGP je to už asi za hranou
Jo, to je dost možné, ale elektrika je zlo.
Mě Moto GP moc nebere. Chodím tam jen kvůli známým.
Mnohem více se mi zamlouvá 300 zatáček Gustava Havla. Mnohem přátelštější atmosféra a hlavně je tam mnohem více k vidění. Od pidi motorek až po side. Od Mefista z Motorelaxu jsem dostával novinářského volňáska a parádně jsem si závodů užíval hezky zblíska. S nejedním veteránistou jsem si hezky pokecal o jejích klenotech, a někteým jezdcům jsem i drobně pomohl. Třeba podržet motorku, nebou třeba jen plyn, aby mu nechcípl motor.
Samozřejmě jsem trochu přiložil ruku k dílu i na Mefistové 125, se kterou startoval.
Na tyhle plodné víkendy hodně rád vzpomínám.
Co odešel Vale, tak už mě GP nijak nebere.
Ale na Moto 2 se dívám hodně rád.
tak toho nepoznam…Tento rok planujem ist po prvy krat pozriet na nejaky moto zavod u nas ale zatial som sa nerozhodol pre nic konkretne…A co hovoris na moto3?
Já už roky plánuju jet se podívat na Tourist trophy na Manu, ale nemůžu nikoho přemluvit a samotnému se mě tam nechce…
ja som myslel Mefistu
to radsej do Monaka
Tam motorky nejezdí
ale historicke formule ano a tento rok aj F3
Mefisto byl redaktorem který byl kdysi dávno spoluzakladatelem Sportsu a později redaktorem Motorelaxu, který už neexistuje. Má už něco přes 60 roků a jel tam jako veterán. Vlastně tam odjel i svůj poslední závod a pak motorku prodal.
Zrovna dnes jsem se díval na program co se v Brně pojede, tak bych volil side.
Ale jinak bych opravdu doporučil Hořice. Tenhle závod má dodnes velký zvuk a patří mezi nejkrásnější přírodní okruhy.
Malorážky jsou nejpestřejší závody. Komu nevadí malý kalibr, tak vřele doporučuji.
Že umím krásně klamat tělem.
Historici se letos nejedou, jeli se loni.
Je to vždycky jednou za dva roky v půlce května.
Nádherná auta.
Jsou daleko, ale tak nádherné, že stojí za výpravu.
Oni to prý místní domorodci nemají rádi, hroznej hluk a všechny přípravy okruhu se musí o 14 dní posunout. Takže jsou tam zácpy a omezení už od půlky dubna skoro…
Kdysi jsem byl v Brně na Ferrari days a byla to paráda jaké nádherné skvosty se tam sešly. Čím starší tím krásnější.
Něco se jelo i v Mostě.
zatial to vidim skor na Trencin alebo SlovakiaRing…