Alonso mal toho plné zuby. Z pretekov odstúpil sám bez vyzvania | Magazín F1 - F1online.sk

Tu som ju minule leštil. Myslíš, že to zaberie?

1 lajk

Nebál bych se říct, že se ti Triper ozve.

1 lajk

Snáď sa mi tu nikto nebude smiať za to, že som gay.

1 lajk

Právě v tom je to umění.
Nicméně si přiznejme, že Mergl dost utrpěl na spolehlivosti motorů a v tomto směru musel hodně zvolnit.

1 lajk

Neboj, to víme už dávno, když fandíš Ferrari.

Už dlho im nefandím :smiley:.

Který důvod máš na mysli? Ten stejný proč ho Ferrari vyhodilo?
Když Alonso vyhrál závod, tak to byla pouze jeho práce, ale když byl propadák, tak za to vždycky mohlo pouze Ferrari?

Lebo na to odpoved nemaju. Asi aj ta prancingova fotka bola niekde verejne dostupna, snad to nefotil prancing kdesi na tajnasa, ale nevadi. Janko teraz doma urcite roni slzy radosti, ze sa ho tu teraz zastali aj ini ako jeho trojka a bude to tu dokolecka omielat, co mu tu zasa spravili

2 lajkov

OMG seber se, štrenkovat je dobrý ale tohle je na chcholouška :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 lajkov

Pouze pro Vás krutá realita, ale za to já nemůžu.

zastavam ten isty nazor. Honzik je len v taktickej nevyhode, ze on je taka kreatura, ze jeho nemal nikto problem prezradit a on na nikoho nic nema, tak prska.

Keby on mal hociake udaje na hocikoho kto mu oponuje, sfleku by ich vytiahol. Nikto iny vsak nie je taky sprosty ako on. Staci sa pozriet ake zlozky si vedie na ludi na fore

A presne, k nemu sa neda chovat normalne, nezasluzi si to

3 lajkov

Ako druh áno. Ale po tom, čo tu predvádza a najmä keď je v úplných koncoch čo z neho dokáže vypadnúť (útok na temného infarkt, útok na to, že ježko nemá rodičov a mnoho iných situácii a podlých útokov), je pre mňa odľud a nie človek. To sú situácie kedy sa skutočne ukáže čo je “človek” zač.

To by som potom prišiel o veľa zábavy na úkor toho klauna. :sweat_smile:

Čo presne odomňa je mimo?

Ja jeho fotku na profilovke nemám. A to, že ju má niekto iný, ma akurát tak veľmi dobre pobavilo. A to, že evidentne prancing trafil do čierneho, ma na tom baví ešte viac. :joy:

Veru, prejdi si prínos do diskusie. Väčšina mojich príspevkov je k F1 a keď s niekým aj mám konflikt, tak je to primárne o F1. Výnimkou je prevažne len ten zelený odľud.

Na druhú stranu väčšina Grohových príspevkov sú tu zákerné a podlé útoky na iných používateľov. On sa tu už háda takmer s každým a útočí takmer na každého.

Takže keby bola Kiks chlap, tak je to ok? Robíš takéto rozdiely medzi ženami a chlapmi? Ja, ako správny feminista, beriem ženu ako seberovnú. :slight_smile:

Preto si tu a môžeš sa vyjadrovať. :slight_smile:

Tento tvoj odvážny počin už navždy zostane zapísaný v histórii tohto fóra.

Ave tebe!

:joy:

Ja som za seba k tejto teme napisal vsetko, co som potreboval. Ked sa niekto na tom celom bavi, je to jeho vec. A aj jeho vizitka.

2 lajkov

Presne tak. On keby mal niekoho fotku alebo info, tak tu robí 100x horšie veci, takže preto nulová ľútosť voči tej kreatúre.

Josíku, ty si tu lhal i banech a podívej se, 5 účtu a na všech si mě zmiňoval

dokonce i v popisku u nicku, bavit se o tom, že někdo něco nezvládá a nechová se jako “člověk” je od tebe velice směšný. A co si tu předváděl několikrá

mluví samo za sebe, a ty tu budeš psát o tom, že je někdo rasista? Nebuď směšný.

S raptorem absolutně neunesete, že tu jsem, ale to je váš problém, že se takhle z toho rozložíte, ne můj nebo ostatních členů fora.

1 lajk

Díky a bohužel admin to tu vzal s regulací diskuzí, když Jos vždy dolezl do půl hodiny od banu. Co tu předvádí od začátku spoelčně s raptorem je prostě dno a ubohost, nic jiného.

Jinak @Max_is_faster_than_you a @Unleash_the_lion díky taky, i když se ve spoustě věcech neshodneme, tak jsem rád, že jste se k tomu postavili takhle, vážím si toho.

4 lajkov

Robíš tu zo seba neviniatko, pritom tu aspoň raz týždenne ty alebo tvoji kolegovia napíšete Triperove údajné reálne meno, odkedy sa vraj odhalil. Pritom Triper na vás priamo nereaguje už 3-4 roky! Okrem toho stále spomínaš jeho profesiu v predaji a robíš si z nej srandu.
Evap sa vysmievate, že je dôchodkyňa (čo nie je) v zmysle, že jej to už nepáli.
Josovi si sa dookola smial, že je dátový analytik.
Ježkovi, že má problém s alkoholom.
Nordotora si v každom príspevku oslovoval krstným menom, keď si sa dozvedel ako sa volá, a tak ďalej.

Som presvedčený, že ak by si mal osobné informácie na ostatných, s radosťou by si ich sem pravidelne zverejňoval, pri každej tej tvojej hádke, kde sa vyserieš na šachovnicu a potom sa vyhlásiš za víťaza.

6 lajky