Alonso mal toho plné zuby. Z pretekov odstúpil sám bez vyzvania | Magazín F1 - F1online.sk

Pravdu máš, ale nemohl bys smazat tu nechutnou fotku nahoře? Udělal bys mi radost…

2 lajkov

Já si tu na neviňátko nehraju, častokrát jsem přepálil a to hodně. Jenže já jsem měl alespoň tu sebereflexi to uznat a omluvit se za to.

Co se týče Tripera, tak se podívej co tu chodí psát celkově, kde tu uráží prakticky celé forum. Nemluvě o tom jeho druhém účtu, kde tu vyloženě psal nesmysly a útočil na Situse, že má exekuce a ještě tu posílal fotky nějakého domu s tím, že tu bude sdílet jeho adresu atd. Tam co se tu takového člověka zastáváš?

Co se týče Evap, tak jsem psal, že je důchodkyně no a? A není? Zase nepřekrucuj.

A co se týče ježka, tak máme velmi solidní historii, myslím, že my dva si nemáme co vyčítat vůči sobě a navíc jsme to pak stáhli i do DM, kde jsme si věci vysvětlovali, sice po svém, ale vysvětlovali.

A co se týče Jose, tak si očividně nepochopil, že jsme se nesmáli udajné jeho práci, ale že tu psal, jak je data analytik a neuměl ani vysvětlit graf a median. Mimochodem tu Jos běhal s tím, že dělám podřadnou práci, vystudoval podřadnou školu a nemám tam to nebo tam to.

Každý si může projít moje příspěvky na začátku když jsem tu byl a za poslední dva roky, ano hodně jsem to změnil, jenže s miftym, Ferdou nebo unleashem se chytneme, dáme si to patřičně vědět a tím to skončí. Nejede se tu něco co tu předvádí Jos nebo raptor.

3 lajkov

Jen ať to tam nechá, je to jeho vizitka.

Fotka v pohodě. Spíš mě děsí toto:

1 lajk

Veď tú nechutnú profilovú fotku si už vymazal. :slight_smile:

Zel jsem na to též koukal, a já ho před kluky tak bránil, no pěkně se vybarvil.

Děsí je silný slovo. Já proti tomu absolutně nic nemám, takže ani nevím, proč jsem to napsal.
Vybavenej je solidně, takže chápu, že se mu to líbí.

:joy:

Môžeš toto napísať na úvod príspevku, v ktorom následne obviňuješ všetkých ostatných ako len tebe ubližujú?

Ty primitív päťkorunový.

Ty tu máš s každým solídnu históriu. Ježkove lajky v tomto vlákne ukazujú aký je jeho názor na teba. :slight_smile:

To tu Jos nepísal. Len napísal, že dátová analýza je súčasť jeho práce. Ale tvoje čítanie s porozumením poznáme.

Medián si netušil ty, ja som ti ho vysvetlil a so svojou cikánskou skupinkou ste sa pokúsili to prekrútiť a 100x o tom klamať, ale pravda sa z toho aj tak nestala. A ten graf tam som dal tuším brainlessovi relevantnú otázku na potvrdenie významu nejakého prvku grafu (nepamätám si presný typ), čo on napadol, že ten graf nepoznám, lebo ten prvok má svoj význam, no v zápätí som mu dokázal a doložil, že ten prvok sa používa v dvoch rôznych významoch, takže otázka bola na mieste a viem to práve preto, že s tým mám skúsenosti.

Ja tu nebehám, ja vždy pri tomto fóre sedím. Nemáš podradnú prácu ani podradnú školu. Len tá práca je menej expertná ako napríklad moja, škola je jednoduchá, ale hlavne si podradný človek a nemáš charakter, o materiálne veci vôbec nejde. :slight_smile:

Od začiatku si bol potkan a strhol si celé fórum. Kým si tu nebol ty, tak Jos tu písal len vecné a trefné hodnotenia VC a s nikým nemal žiaden konflikt, každá diskusia bola faktická a k F1. A to aj s fanúšikmi Mercedesu, Ferrari a inými.

Ty si bol prvý, kto na mňa začal osobne útočiť a urážať za názor k F1.

Pekný večer blbečku Honzí. :slight_smile:

1 lajk

Vidím, hoši, že jste dneska udělali z Hogra salsu. :+1:

Congrats, @Max_is_faster_than_you @prancinghorse @Jos_Is_Back