Alonso je zmierený so sezónou 2024: Nečakám už žiaden veľký skok | Magazín F1 - F1online.sk

Taky by mě potěšilo obrození Renaultu 2005 a 2006.

Renault už není.

A nikdy už nebude

Třeba někdy jo, ale smutný že to zabalili :disappointed:

1 Like

Zatím ještě ano, protože Alpine Renaultu patří. Jak dlouho ještě? I to se možná dozvíme během pár dní až nastoupí Oakes.

Jako pro mě už přejmenování na Alpine bylo takové divné, stáhnutí se jako motorář je pro mě nedůstojný konec Renaultu. Fakt škoda, nasazení asi nebylo jaké mělo být, a místo vzepření tam je úprk.

1 Like

Krach Renaultu přišel, když nahradili Vasseura Cyrilem.
A samozřejmě odchodu RB k Hondě.

To nevím jak to tam mají.
Byla zpráva, že Alpine odmítl motor Renaultu pro 2026.
Spíš to tam bude jak španělská vesnice. :grin:

1 Like

Jenom dávám zpětnou vazbu těm alonsovým zaslepencům kteří primitivně svalují Alonsovy mnohaleté neúspěchy na všechny ostatní okolnosti jen ne na jeho vlastní neschopnost.
Mají komplex z úspěšných i ve vlastních životech a čím víc Alonso propadá tim víc nenávisti mají momentálně k Redbullu.
Ale abych nebyl jenom negativní, tak mám obrovskou radost z McLarenu, je to můj nejoblíbenější tým už desítky let a kdyby ho Alonso nepotopil, nemusel být v takové krizi. O to větší radost mám z dnešních úspěchů.

3 Likes

Jako že je Alpine natolik suverénní od Renaultu že může odmítnout jejich motor? :smiley: Tak to pak Renault opravdu není.

1 Like

Byla zpráva: “Alpine odmítl motor Renault pro 2026 a jednají s Mercedesem.”

1 Like

Nesmíš hltat vše co napíšou novináři.

2 Likes

A schválně jestli Ferdo víš, kdo tam na ten Renault 2005/2006 vymyslel podvozek. :grinning: :slightly_smiling_face: :upside_down_face:

Hmotové tlumiče? Netuším, Adrian?

Adrian nikdy nebyl v Renaultu. A nejde jen o hmotové tlumiče, ale o podvozek jako celek, včetně aera.

Je to Rob Marshall a teď je u Mclarenu.

1 Like

Nikdy se nejedná pouze o jednu věc, ale viděli jsme jak Renault okamžitě upadl, když hmoťáky v polovině roku 06 zakázali.
Marschall je určitě hodně šikovný pán a jeho znalosti jsou užitečné i 20 roků od hmoťáků, ale pravidla se hodně změnily. Dnes frčí ground effect, ale co nevidět se dozvíme nové pravidla a všechno zase bude jinak.

Renault :trophy::trophy: :arrow_right: RedBull :trophy::trophy::trophy::trophy::trophy::trophy: :arrow_right: McLaren …

… podezřelej týpek :thinking: :smiley:

1 Like

On byl pak celou dobu v Redbullu a před rokem odešel k Mclarenu. Pustili ho hned za dobré služby a bez keců, vážili si ho. A je to imho už na podvozku vidět že tam je… a hlavně, ještě to vidět začne být, s novým monopostem 2025, bude kompletně jeho vliv na celý podvozek znát. Nešlo vše implementovat hned.

3 Likes

Vzestup Redbullu ( samozřejmě i díky vybavení továrny) “zavinili” Adrian Newey, Rob Marshal, Nicolas Tombazis. Dva už v Mclarenu máme. :upside_down_face: :slightly_smiling_face: