Alonso hodnotí predsezónne testy. Podľa de la Rosu bolo piatkovým cieľom odjazdiť šesť kôl | Magazín F1 - F1online.sk

Zná se nějaký jiný multišampion F1 který nikdy ve své kariéře neměl nejrychlejší, natož dominantní auto? :hugs:

2 lajkov

to neviem ale asi mate nejake komplexy ked ho musite stale a vsade obhajovat

Přišlo mi to na twitter tak jsem to postnul, zajímavá data, co je na tom obhajoba? Asi máš nějaký komplex když jsi opakovaně z Alonsa tak v perdeli :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

ja neviem preco to sem vkuse posielas

kazdopadne je pekne, ze to v Monaku dal skoro na pole position ked jeho auto malo vyse 1s stratu, to jo

Já to poslal několikrát? Aha tak promiň, já to vidím jen jednou.

2 lajkov

samozrejme mam na mysli vsetky tie uzasne statistiky ako je Alo best of the best

Moc jich tu nevidím, jaký?

2 lajkov

neboj, nebude to dlho trvat kym tu jednu zas poslete

Ti zase přeplo? Zkus řešit i F1 a ne jen tvůj komplex

2 lajkov

Takže nic? Tak proč tak plkáš? :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

ved pisem, ze je to pekne ked dal skoro pole position s o 1s pomalsim autom :slight_smile:

Však je pěkné, jak jsi mentálně labilní a řešíš svoje mini ego na anonymním foru útoky na uživatele

3 lajkov

to mame spolocne

1 lajk

To fakt napsal? :man_facepalming:

2 lajkov

Já tu píšu, že jsi ci-gan co má exekuce a je gambler? ti dobře drbe, ale já se ani nedivím, ty is inteligencí nikdy neoplýval

2 lajkov

On to píše v každým 3 příspěvku na nás. Tu chodí Josovi podlízat a píše random urážky na nás a myslí si, že ho Jos pochválí a řekne, jak je to good boy a pomůže mu to vyřešit jeho mental issues

2 lajkov

staci sa pozriet ako ste tu naleteli na evap, kvoli inemu nazoru :smiley: taky koordinovany nalet ste este nepredviedli

2 lajkov

Že jsme reagovali na její názor je stejný, jako tvůj odpad? Koukám, že inteligence ti opravdu nic neříká

3 lajkov

to mame tiez spolocne

1 lajk