Alonso dorazil do Austrálie v zlej nálade: Na tlačovku som prišiel, pretože je to povinné | Magazín F1 - F1online.sk

Fernando Alonso dorazil do Albert Parku skutočne „vo forme“. Iste, jeho Aston Martin nemá fantastickú rýchlosť a zrejme pokračuje tam, kde v minulom roku skončil, ale z tímu necítiť ani drobný náznak optimizmu. Nikto to nevie prejaviť lepšie ako Fernando Alonso, ktorý v piatok nerozdával pozitívnu náladu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189903/alonso-dorazil-do-australie-v-zlej-nalade-na-tlacovku-som-prisiel-pretoze-je-to-povinne
1 Like

GP2 chassis. GP2.

3 Likes

Je cas to zabalit dedo Alonso.

Už brzy u Maxe a jeho vysílačky

Hlavně že se na předváděčce držel Lawrence Strolla za rameno jak jeho slepý bratr.
Teď když zjistil, že se na letošní vůz nešáhlo a že se o něj nebude zajímat ani Adrian, tak začínají Alonsovi ukapávat nervičky hned po prvních trenálech.
Prostě všichni jsou šťastní a nadšení. :innocent:

No jo, není každej den posvícení

1 Like

V čem mu ukapavaji nervy? Řekl něco co není pravda?:grinning:

1 Like

Alonso dorazil do Austrálie v zlej nálade: Na tlačovku som prišiel, pretože je to povinné.

Je třeba k tomu něco dodávat?

1 Like

A kde se držel toho Strolla? :thinking:

No a já se tě ptám, jestli to není pravda?:grinning:

Ferda se zas přeměnil na Hanse Andressena

1 Like

Moje mise dokončena, všechny moje předpovědi se naplnily.
Alonsova mise u konce, Aston rozložený, Alzáci na prášcích :clinking_glasses:
Očekávám gratulace.
Bye

1 Like

Přece na oficiální předváděčce kterou pořádala FIA.

Já to neviděl no, ukaž. Já prolétl jen stopy bučení.

Lawrence tam šel po podiu a díval se před sebe. Alonso šel krok za ním, ale držel se ho za rameno jakoby byli spolu největší kámoši. Působilo to hodně nepřirozeně.

V ten moment, kdy představovali Aston?

Ano, když šel Lawrence na pódium. Ve fotogalerii na zeleném webu jsem snímek nenašel, ale v kamery v přímém přenosu to zabíraly velice dobře.

All 20 Drivers. All 10 Teams. UNVEILED. | F1 75 Live at The O2

Můžeš prosím označit časovou stopu? Díky.

2 Likes

Až na to, že ani jedno není pravda a máš zase špatnej účet :grinning:

4 Likes