Trapne hoši, nič viac len trápne :)) Newey let´s go a Nando len si počkaj, ono to pôjde do predu, trpezlivosti si stými šrotmi vždy mal akurát tu je svetlo na konci, málo kto bude mať vývojové tempo na túto a nasledujúcu sezónu ako Aston! Takže všetkým trápnym hejterom Yes, Bye bye !
Já nevím v jakém čase měl Aston vlastní představení. Pro mne to byla hodina a padesát minut ztraceného času. Asi pouhých 10 minut bylo věnováno vozům.
Dobře, díky.
Lawrence ani nebol na pódiu počas predstavovačky takže to akurát ukazuje celej hodnote tvojich nezmyselných a hejterských komentárov, ktoré sa čudujem, že vôbec niekoho zaujímajú. Nehovorím, že nepridávaš faktické veci možno k ostatným ale k Alonsovi tvoje komentáre maju nulovú hodnotu
Tak to muselo být z nějaké jiné akce, ale nevymýšlím si.
Jasný Ferdo, je to vidět
Hiiler je gentleman, chapter II.
Však tam nedělají nic jinýho než se plácají po ramenech všichni. Co je na tom divnýho, když se k nim připojil Newey? A v tomto případě si Padre Stroll navíc začal.
Video starý 6 měsíců a Ferda z toho dělal úplně něco jinýho
Děláš jakoby na čase záleželo.
No to sakra záleží, když něco tvrdíš a vyleze z toho úplně jiná událost, která se stala před půl rokem
Tak to bylo představení Adriana. Jednalo se o tom jak Alonso natahuje ruku na rameno odcházejícího Strolla.
Ale je skvělý, že si Ferda pouští takhle pečlivě všechna videa Astonu a Alonsa. To chválím.
Mám rád přehled. Ale tohle video tady musel dávat někdo z Vaší trojky. Asi.
Však Ferda na Fernandovi ujíždí, ten sleduje každý jeho krok
To víš, rád se zasměju.
Kám nezajdeš aby si mohol niekoho vyhejtovať že Proste keď niekoho neznášaš urobíš všetko, aj budeš hľadať takúto blbosť
Ako nič proti Ferdovi osobne ale dnes už sa to proste ukázalo, vykašli sa na to, nepozeraj sa na neho, neotváraj články alebo proste venuj ten čas dačomu lepšiemu lebo toto už ani enviem či sranda či čo to je
Samozejme, nejdem ti hovoriť čo máš robiť alebo nemáš len proste s úsmevom krútim hlavou, že takto dakoho hejtuješ, neznášaš a venuješ tomu čas
Jo v poslední době mi to docela jde. Ale já Ferdu jen tak škádlím, neboj.
Ja to myslel na Ferda