Fernando Alonso potvrdil svoje zotrvanie vo Formule 1, hoci FIA neoznámila žiadne ďalšie zmeny v pravidlách ani dodatočnú pomoc Honde. Otázkou je aj to, ako dlho bude japonskému výrobcovi trvať, kým sa vyhrabe zo súčasnej priepasti. Španiel však prezradil, že novú zmluvu podpísal, pretože sa cíti byť stále lepší ako zvyšok štartového poľa.
Úplně vážně, on tam léta figuruje jako povoláním syn, ale podle mě bude stejně paličatý a tvrdý jako taťka. Však je jako by mu z oka vypadl. O jeho povaze a osobnosti se vlastně vůbec nic neví, člověk se může jenom dohadovat. Přitom jezdí desátý rok.
Za mě je mi vlastně Alonsa líto, takhle se trapošit už podruhé. O to víc se vlastně divím, že prodloužil, že se mu chce i když musí tušit, že to stejně příští rok nebude žádná sláva. Jedině že by plánoval jezdit ještě 5 let, tam pak šance je
Ale ne tak Raptor se přiznal, že na forum chodí jen vyvolávat hádky a snaží se co mu to jde. Bretnix s Ferdou mají holt z Fernanda komplex, ale to je u běžné jednoduších jedinců, kteří závidí těm nejlepším.
Cože? A jakej je smysl života? Být kyselej jako ty?
Píšeš to jako by to bylo rozhodnutí, které zaleží jen na něm. Je to o tom, že Alonso stále evidentně místo v F1 má a Aston mu tu příležitost dal. Klidně ho mohli nahradit, ale neudělali to. Nedělej tady z toho samozřejmost, protože být takhle dlouho v F1 je privilegium úžasného pilota.