Alonso: Doma by som preteky sledoval s vedomím, že to viem odjazdiť lepšie | Magazín F1 - F1online.sk

Fernando Alonso potvrdil svoje zotrvanie vo Formule 1, hoci FIA neoznámila žiadne ďalšie zmeny v pravidlách ani dodatočnú pomoc Honde. Otázkou je aj to, ako dlho bude japonskému výrobcovi trvať, kým sa vyhrabe zo súčasnej priepasti. Španiel však prezradil, že novú zmluvu podpísal, pretože sa cíti byť stále lepší ako zvyšok štartového poľa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/245630/alonso-doma-by-som-preteky-sledoval-s-vedomim-ze-to-viem-odjazdit-lepsie

Alonso : Bezdovodne odstupi z VC bez technickych problemov

Tiez Alonso : Predlzil som, lebo chcem jazdit, odjazdil by som to lepsie ako ini.

:rofl::rofl::rofl:

Je pravda, ze odstupit z nudy vie lepsie ako hocikto iny… Wait, tam vlastne tak nejak nema konkurenciu, kedze to robi len on

3 lajkov

S tymito autami moze jazdit 15 rocny aj 75 rocny. Fernando moze jazdit dokedy ho to bude bavit.

1 lajk

A proč dojel závod v Madridu s poškozeným monopostem?

2 lajkov

Ten nápis článku zdejší redaktor vylosoval?

Ono to vypadá, že jediný, kdo v tom týmu ještě pracuje, je Lance Stroll. :grin:

…a tak ze zvědavosti, jak si to poznal?

2 lajkov

Úplně vážně, on tam léta figuruje jako povoláním syn, ale podle mě bude stejně paličatý a tvrdý jako taťka. Však je jako by mu z oka vypadl. O jeho povaze a osobnosti se vlastně vůbec nic neví, člověk se může jenom dohadovat. Přitom jezdí desátý rok.

1 lajk

Myslis jakoze musel losovat, ktory z Alonsovych hlodov da na titulok?

1 lajk

Doma to musel dojet i kdyby měl tlačit. :sweat_smile:

2 lajkov

Já jen, že Ferda, Raptor a Bretnix to do teď nerozdýchali, ale ani jeden není schopný vysvětlit, proč s tím šrotem dojel jiné závody.

1 lajk

Tím, že odstoupil ze závodů vícekrát, než Alo letos.

2 lajkov

Nevím jestli jsi měl někdy možnost sledovat jak papoušek Lóra vytahoval Štěpánce Haničincové za oříšek pohádku v obálce.

Ahááááá, logika na prvním místě :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Jo tak za druhé já mluvit nebudu.

Za mě je mi vlastně Alonsa líto, takhle se trapošit už podruhé. O to víc se vlastně divím, že prodloužil, že se mu chce i když musí tušit, že to stejně příští rok nebude žádná sláva. Jedině že by plánoval jezdit ještě 5 let, tam pak šance je :grin:

5 lajky

Ale ne tak Raptor se přiznal, že na forum chodí jen vyvolávat hádky a snaží se co mu to jde. Bretnix s Ferdou mají holt z Fernanda komplex, ale to je u běžné jednoduších jedinců, kteří závidí těm nejlepším.

2 lajkov

Však Fernando tam bude do 54 let, takže v klidu, to už někteří nerozdýchají vůbec.

2 lajkov

Prý tam bude Alonso do 540 let, dí Hogr. A chystá se realizovat program jeden bod za století, to se ještě nikomu v dějinách nepovedlo.

Na vážnější notu, Alonso si neumí najít nový smysl života. Takže zůstává ve formuli, i přes tu křeč.

Cože? A jakej je smysl života? Být kyselej jako ty?

Píšeš to jako by to bylo rozhodnutí, které zaleží jen na něm. Je to o tom, že Alonso stále evidentně místo v F1 má a Aston mu tu příležitost dal. Klidně ho mohli nahradit, ale neudělali to. Nedělej tady z toho samozřejmost, protože být takhle dlouho v F1 je privilegium úžasného pilota.

2 lajkov