Bretnix by rád Alonsovi radil jak by měl žít
To nevymyslíš.
“Alonso si neumí najít smysl života”
Ano, proto je stále v F1, je o něj zájem i do WEC, chce si zase zajet i Dakar, nedávno ani nevyloučil Indy 500 a se synátorem už dal pomalé kolo na motokáře.
Je to hrozný, jak Alonso nemá smysl života, ale komoušskej filozof na pracáku ten smysl života má ![]()
Musel som si to dohladat a ano, v nejakej retro relacii som na to kedysi narazil, ale moc si to nepamatam. Ktoru ulohu v tom zohrava Alonso?
Takovou, že o něm sníš víc, než o své manželce ![]()
Tak Alonso sa potrebuje zapisat aj do inych analov, nie len do tych Alzackych. No a poctom titulov ci vitaztiev uz to urcite nebude. Jedine, kde moze viest tabulku je pocet startov, tak preco si nevytvorit aj naskok, ked v AM je vlastne jedno, kto im sedi v aute a pocas VC si povie, ze ho to nebavi a zapikuje to do garaze
myslíš, že jde o to? Tak toho se nedočkáš ani ty jako fanda tvého miláčka.
Ale já vím, že to tak nemyslíš, ty totiž nemyslíš vůbec, jen tu trapně provokuješ, abys pal brečel, že někdo rozkládá forum ![]()
Je jedno co Alonso udělá, tihle budou žlučit vždy a na cokoliv, to z nich dělá chudáky, nic víc ![]()
Spíše redakce, než Alonso. Ten je v tom tentokrát vnevině.
Nerozumiem. Ved Alonso to praveze vynimocne povedal tak ako je to v titulku
Nějak jsem tuhle větu přehlídl.
Redakci se samozřejmě omlouvám.
Nevadi, stane sa ![]()
Alonso je jako Donald Trump, ten by taky vždycky všechno zvládl lépe.
O to viac sa mu divím, keď má doma dieťa. Už hádam aj jemu muselo dôjsť, že žiaden tretí titul nebude. A stráviť 25-30 víkendov mimo domu a nevidieť dieťa, já ti nevím. Nie je nič krajšie ako prvé roky dieťaťa. ![]()
Fernanda mám rád, je to ten správny petrolhead podobne ako Verstappen a chápem, že to chcel ešte skúsiť s tým Astonom, ale to ešte nemal dieťa a bolo to 3 roky dozadu. Toto už mi príde nasilu. Výkonnostne ešte do stredu asi patrí, who knows, keď sedí už 3. rok vedľa Strolla, ale už je tam aj frustrácia, jedovaté vyjadrenia podobne ako pred prvým odchodom z F1 a žiadna vízia, že by sa Aston mohol dotiahnuť na top tímy počas najbližších 2 rokov. Tak na čo.
To už by väčší zmysel dávali 24ky s Verstappenom a podobné podujatia, kde dokáže pritiahnuť viac divákov ako k F1. ![]()
Kto rozklada forum? Ty? Ty si velmi jednoduche stvorenie, ak si to myslis. Praveze ty forum spajas a az na par tvojich pritakavacov sa uz vacsina spojila. Este aj Puffik sa spojil s ostatnymi a poriadne ti tu podkuruje. Podarilo sa ti skoro vsetkych spojit a nazorne ukazat, ze kral fora je nahy.![]()
Jo? Tak to jsem rád, že ukazujete vaši zakomplexovanost i vůči mně, to musíte mít krásný život, když vás sere někdo koho ani neznáte![]()
Jo tak ty se mu divíš, že do toho jde, když má doma malé dítě, ale zároveň napíšeš, že měl jít do jiné série. Geniální. Ještě si tam mohl napsat, že Verstappen má taky malé dítě, ale to je jiná situace, protože i v genech se potvrdilo, ze Verstappenovci nezvládají roli rodičů.