Alonso bol za prezidentom FIA, rieši národnostnú diskrimináciu Španielov | Magazín F1 - F1online.sk

Takže ty tu nepíšeš neustále o exekucích, jo? :thinking:

To nevypadá na moc velký vzrůšo :grin:

… za mě Alonso spíš start na tvrdý a natáhnout to co to půjde. Pak softy, popřípadě 2x softy.

Vidim ze sa to tu zvrtlo od temy na dost osobne veci…

Alonso je urcite jeden z uplnych top pilotov F1 za posledne 2 desatrocia, ale jeho hry, vecne politikarcenie a reci (vychadzajuce vacsinou z jeho frustracie) su velmi nesympaticke a toto aktualne je smiesne nepodlozene vyplakavanie jeho dotknuteho velkeho ega…

Ale asi sa neda cudovat, ked to ide od niekoho, kto bol schopny potopit a nabonzovat vlastny tim, ked mal problem s timovym kolegom (2007).

4 Likes

1 Like

bude SC, uvidis

To s tym ako suvisi, ze si napisal nieco, cim si este utopil Hogra, lebo si si myslel, ze to pise jezko, ale v skutocnosti to pise Hogr? :smiley:

Zacinaju sa vynarat suvislosti a spolocne crty fanusikov Alonsa - problem citat s porozumenim, resp. chapat citany text. :joy:

Tady preci nejde o logickou, vecnou, retorickou kvalitu v diskuzi. Jde o zakladni principy diskuze. Pokud reknes ze venku je hezky a sviti slunicko a nekdo ti odpovi, ze je to blbost, protoze jsi byl v 90tkach v ODS, neni tezke urcit, ze dotycny je trosku mimo.

Klidne muzeme polemizovat nad tim jestli je opravdu hezky, nebo uz je hnusne vedro, ale reagovat na otazky typu “dokaz ze sviti slunicko”, “tak se koukni ven”, “ale to neni dukaz, ze svitilo i pred chvili”. Tak, takhle se diskuze vest neda. A to pomijim dalsi argumentacni fauly a nesmysly.

Ano, v tom mas pravdu. @Bretnix, @Jos_Verstappen a @Hedgehog se bohuzel dostavaji to spiraly, ze ktere se spatne odchazi. Ale zetim to na nich nezanechava nejake negativni stopy. Proto mam oba dva Alonsofans vypnute. Protoze na jeden kvalitni a smysluplny prispevek, jsou desitky nesmyslu.

6 Likes

hej jel si v klidu len zabudol pri tom brzdit :slight_smile:

To ty C2 fakt vydrží všecko a vyplatí se natolik než udělat jakoukoliv alternativu? To je prostě v … .

Já myslel že je to narážka na ty exekuce a tak co tu furt vytahuješ a v čem ti ježek přitakává, to je pravda. Nic o nájmech jsem tu nečetl…
A najdi si jinou oběť svých komplexů, dík…

Mozem zacat, kedze tvoj komentar sa tyka aj mna. Mam absolvovanu informatiku na STU a informacny manazment na ekonomickej univerzite. A nemusim klamat a vymyslat si, ze okrem nejakej sukromnej neuniverzitnej vysokej skoly mam este aj VUT. Nie je hanba mat taku alebo onaku alebo nemat ziadnu vysoku skolu, hanba je klamat a vymyslat si, ze mam nieco, co nemam. To sa tu riesi. :slight_smile:

3 Likes

tak nabuduce ked nepoznas cely kontext tak sa napr mozes aj komentaru vyvarovat :+1: alebo nemusis, ale nediv sa nicomu

3 Likes

Ved tie exekucie su dohladatelne. Tak ako je dohladatelna Hogrova vysoka skola na jeho LIne. Mne vobec nevadi a ani ma nezaujima, ci niekto ma alebo nema exekucie alebo aku ma vysoku skolu. Ja len verejne vysmievam dvoch chudakov, ktori maju potrebu klamat, vymyslat si a hrat sa na nieco co nie su, ked je dokazatelny presny opak. :slight_smile:

3 Likes

V podstatě celý závod bez značné ztráty výkonu.

1 Like

Oni funguju tak, ze Hogr dostava naklad, tak automaticky bezhlavo sa treba zapojit a branit ho, lebo hlupy Jano tiez fandi Alonsovi tak ako aj ja. :sweat_smile:

3 Likes

Ty zelené políčka jsou co? Gumy do mokra, nebo SC vyvolaný Astony? :slightly_smiling_face:

Je to možný (předpokládaný) rozsah pro výměnu daných směsí.

Snad to bude zajímavý závod. Těším se hodně.

skonci aspon jedna alpina na bodoch?

Prý tu roznášíš s @Hedgehog něco o exekucích na mě a HellHogr, nebo nevím, je to pravda? A jestli ano dolož to, já žádné exekuce nemám a nikdy neměl.

1 Like