Omyl, na zaklade ich zlej financnej gramotnosti a neschopnosti si platit veci
@Bretnix nikdy nic, je to jen oběť a nepochopený génius. Co na tom, že reálně nechce diskutovat s proti stranou, co má jiný názor, on má vždy potřebu někoho shazovat a dělat z oponenta pomalu autisticke adhd dítě. Píše něco o egu a inteligenci, přesto se projevuje, jako jedinec s narcistickou poruchou.
Ty víš kdo si tady dokáže nebo nedokáže platit věci? Co je to za diskuzi na forum o F1?
Ty si pomalsi? Tvoj zeleny kamos tu na mna zacali aj s puffom peckovat ze preto ze som napisal ze das dneska ( myslene obecne) polku najmu na 2+1, tak ze nemam na najom
Si uprac doma alebo mlc prosimta uz tiez
Já vůbec neříkal, že nemáš na nájem. To bylo všeobecně.
Co to má Alonso v ruce? Žákajdu, nebo památníček?
Tento postoj povazujem za problematicky, pretoze si narokujes autoritu verejne urcovat, kedy ma clen diskusie zakladnu uroven verbalnych a logickych kompetencii, kedy jeho nazory maju logicky zmysel a kedy su tvoje tvrdenia ,nepriestrelne", ktoru ale nemas.
Ak s niecim nesuhlasis alebo ti to pride nelogicke, vzdy to mozes vecne vyvratit a ak ti to pride natolko nelogicke, alebo zaujate, ze nemas chut to vyvracat, tak to mozes jednoducho necitat a nereagovat. Urazky nevedu k nicomu.
Když jsme ho tady upozornovali na jeho logické nedostatky, tak nereagoval a kopal přes někoho jiného. Obrázek o tom, s kým máme tady tu čest jsem si udělal dávno.
Hedgehog teď takto vede svou válku
no jasne ty alibisto teda kapitalisto
jasne, ze hogrika si obranite fanboyi nikdy som tu nic nezacal ale zbytocne to pisem, kazdy to vie
??? Ale opravdu. To je jedno.
mne to jedno je, ja to berem s nadhladom, s hogrom vies dobre ako to mam
keby som nemal naozaj na najom tak asi sedim doma na riti a pisem h0vna na forum
Já to bral celou dobu jako debatu, proč mladí nemaji na bydlení. S tebou to opravdu nemělo nic společného. Jestli sis myslel, že se ti směju, tak promiň.
Alebo dehonestovat verstappena na zaklade vzdelania. Ze?
prepacene
To si mě pleteš s Ferdou, ten o tom hodně diskutoval.
Zas nehadzme vsetky skoly do jedneho vreca. STU je velmi kvalitna, niektore fakulty UK su velmi kvalitne, tak isto TUKE a ine univerzity. To, ze sa neumiestnuju v svetovych rebrickoch vysoko neznamena, ze nie su kvalitativne porovnatelne.
Toto je bohuzial logickym vyustenim verejnej mienky kvoli fakt smiesnym vysokym skolam. Ako som pisal aj vyssie, vysoku skolu spravili aj moji spoluziaci z gympla, ktori pravidelne chodili na reparaty a maturitu im dali z milosti. Tak sa potom nemozeme cudovat, ze mat titul uz dnes nic neznamena, pokial niekto nevie, ze mas titul fakt z kvalitnej vysokej skoly.
Teraz si strelil Honzu do nohy, lebo si to neprecital cele a chcel si zautocit na jezka, no to co mu vycitas, pise prave Hogr.
Takyto game over od vlastneho.