Alonso bol za prezidentom FIA, rieši národnostnú diskrimináciu Španielov | Magazín F1 - F1online.sk

Takže sis chtěl nesmyslně kopnout skrz vzdělání a na otázku ani pak radši neodpovíš.

1 Like

Jestli ti vadí vzdělání ostatních, tak je to tvůj problém.

1 Like

Hogre smejes sa mi tu neustale ze som horsi ako ty

Ked sa obranujem tak som ten spatny :smile: to je kazdy tyzden to same tvl

Jezek nema na najem vcera padalo od teba jak slivky zo stromu. Skoda ze unleash sa upne na to co chce ale tak nemizem svoj pohlad nanutit ostatnym

1 Like

Kde písal o tom, že má problém s platením nájmu?

A čo tá VUT, bola? Nebola? Jak to je? :sweat_smile:

2 Likes

Again, ty porovnáváš, ne já.

Já nemám nic proti tomu se bránit, sám to tu dělám, když tu přijde někdo, kdo tu o mně lže a šíří nepravdy. Jenže ty se k tom připojuješ, pak se nediv, že tvoje slova použiju proti tobě, když se takhle chováš.

Nepříjde mi ani trochu normální, ani v pořádku urážet někoho na základě vzdělání (to ani nevíš, co pořádně má za vzdělání), na základě i to, jak spotřebovává pečivo (to už je další wtf moment), nebo to šířit pomluvy typu, že je někdo gambler atd. S tímhle jsi v pohodě?
Tohle mi vadí nejvíc.

To, že jsou tu různé názory, to je v pořádku a tak to má být. To, že se tu občas někdo, kvůli tomu chytne, no stává se, furt ok. Ale vytáhnout to na level, že začneš hledat o tom uživateli info na googlu, dávat to sem, ještě vytržené z kontextu a začít ho urážet a shazovat za každou cenu, to ok a normální opravdu není.

1 Like

Zi si v svojom svete obete ktora nikdy nic nezacne.

Ja idem na Palmovku zobrat o drobne nech mam na elektriku

1 Like

Promiň, ale aby diskuse měla charakter diskuse, předpokládá základní úroveň verbálních a logických kompetencí. K té není nutné mít univerzitu. Ale pokud někdo deklaruje vysokoškolské vzdělání a jeho reakce postrádají logický smysl, a to otřesným způsobem, pak se nediv, že člověk sáhne po sarkasmu. Výše jsem uvedl jasné a z věcného hlediska neprůstřelné nároky, které musí splnit obvinění toho typu, jaké právě vznesl Alonso. Smysluplnost reakcí uživatele, který můj příspěvek napadl, můžeš posoudit sám - je nulová. Jeho taktika porušuje všechna pravidla slušné diskuse, a to bohužel standardně. Za a) okamžitě odvede pozornost od tématu k jinému (v tomto případě Silverstone 2021), dělá to vždy, za b) zkreslí obsah tvých starších příspěvků tak, aby z tebe udělal hlupáka, načež přeneseně tvrdí, že takový hlupák musí zákonitě psát blbosti i tady - čímž se vždy vyvleče z nutnosti věcně reagovat na obsahovou stránku příspěvku, který ani nemůže zkritizovat, protože je věcně správný, ale odporuje jeho emocionálnímu rozpoložení (Alonso). A za c) kdykoli mu vytkneš styl jeho “diskuse”, obratem ti napíše, že tyto věci děláš ty - a pak to korunuje tím, že se začne stylizovat do role oběti.

Jakou diskusi tady chceš vést, aby to byla diskuse, mi není jasné.

Ale myslím si, že tyto problémy vnímáš.

Někteří nemáme tvůj klidný temperament. :slightly_smiling_face:

Samozřejmě nikdo nikomu nepředhazuje samotný faktor vzdělání.

4 Likes

Ja som ťa urazil za vzdelanie? To, že napíšem, že máš súkromnú školu, ktorá je easy je urážka?

Nikdy nikoho neurážam za vzdelanie, lebo vzdelanie mi je ukradnuté. Ide o to aký je človek.

A v dnešnej dobe má titul hocikto (viď ty). Väčšina vysokých škôl v cz-sk (či už štátnych alebo súkromných) sú úplný výsmech. Tituly už majú aj ľudia čo ledva vychodili gympel so štvorkami z milosti. Veľa ľudí bez vysokej školy je inteligentnejších ako tí s titulom.

6 Likes

Já tu nedeklaroval svoje vzdělání, to tu vytáhl ježek, aby mě mohl shazovat a ty si se k tomu tupě přidal.

To, že ty nevidíš logiku u ostatních v aguemtnaci, tak to neznamená, že tam není.

2 Likes

Nikde tohle netvrdím, jenže ty vždycky viníš ostatní, že něco začínají, ty jsi vždycky jen oběť podle tebe.

Tak raz jos potom ja potom bretnix, tak kto tu tvoje vzdelanie prepalil teda :grin::grin:

1 Like

Tymto si to potvrdil. Si pocuvol puffa a zarabas si clickbaitami aj dnes :+1: mal vy som tiez nech nesom v nudzi

A já su horník, kdo je víc?

Včera to ve vedlejší diskuzi vytáhl Jos, ty a rHapo jste se k tomu přidali. V téhle diskuzi si to úplně nesmyslně vytáhl ty, Bretnix a pak Jos se přidali. Proč?

1 Like

Zase budeš hrát oběť, jak si se jen bránil?

1 Like

Jsi dobrej, že ty jeho A4 “plné logiky” ještě čteš… :smile:

2 Likes

David ti dneska reagoval na tvoj prispevok, zamysli sa nad tym prispevkom predtym nez mi cosi budes vycitat kto co vytahuje vdaka. Nezabudni mi tu o 5 minut posielat memecka ako odpoved mne s podtextom ze to postujes do topicu :+1:

2 Likes

Ono aj keby tie skoly boli kvalitne, tak by to na Slovensku bolo pomerne jedno, tu vladne vseobecna zhoda, ze vsetky komplexne problemy je najlepsie riesit cez “zdravy sedliacky rozum.” Nulova ucta k odobornym autoritam, nulova ucta k vzdelaniu, tak to potom aj vyzera.

2 Likes

Tu vobec nejde i skoly

Samozřejmě, že nejde. Tady jde o to dehonestovat uživatele na základě vzdělání, že?