Alonso bol za prezidentom FIA, rieši národnostnú diskrimináciu Španielov | Magazín F1 - F1online.sk

A je to vůbec škola nebo stránka, kde si za úplatu vytiskl diplom?

1 Like

Alonso vravi ze sa to deje tak neviem, skus vyskocit do vzduchu, mozno sa tok dat a prisun kyslika znormalizuje

3 Likes

Takže Alonso má pravdu a nedávají tresty stejně všem? nějak se v tom ztrácíš.

1 Like

Nech je být. Kéž by to alespoň vedlo k nějaké stálé skupině komisařů s větší konzistencí a zodpovědností, kdy se budou zodpovídat konkrétně proč tohle tomu prošlo a proč ne, když se pak dočteš že komisaři se mění a s tím i možná rozhodnutí tak se těžko někam můžeš dostat. Alonso bude nejspíše FIA pokárán protože tahle nota pochopitelně nebude přípustná, no já jeho hněv rozhodně chápu a setkáváme se s tím hodně často. A je na to nadáváno.

1 Like

Jestli tě zajímá mé vzdělání, tak se ptej mne, nikoliv člověka, co tu lže o tom, kdo má údajně exekuce :slight_smile: jinak nemusíš mít obavu, já jsem své zkoušky dělal u lidí, co pracují v NERVu, takže vím, jaká byla kvalita vyučujících a zkoušejících.

1 Like

Dítě, Alonso přece tvrdí, že tresty se dávají podle národnostního klíče a on teď bojuje za svůj národ.

Zpátky do lavic ZŠ, naučit se číst. Kdybys to uměl, věděl bys to z článku. Tam se to píše. Dokonce i v titulku.

4 Likes

Zas ty čů.áci budou psát o tom, kdo co studoval? dno.

1 Like

Jdete radši makat kluci, pak zavidite kapitalistum, že maji víc.

1 Like

Zaplať školné a nejako prejdeš.

4 Likes

V nedelu makaju len chamtivci

Elementární logika: Alonso tvrdí, že komisaři nedávají tresty všem stejně (na tom se shodneš i ty), a Alonso to podkládá na základě národnosti.

Jinak, ty skupinu NERV neuznáváš?

Nechapem, preco sa tu uz druhy den riesi vzdelanie miestnych prispievatelov. Myslim si, ze toto formu je platforma pre ludi s roznou urovnou vzdelania, ktori tu mozu diskutovat o F1. To si nevyzaduje ziadnu specialnu kvalifikaciu, snad len elementarnu davku slusnosti.

Ale ked tu niekto ma potrebu urazat ludi za ich vzdelanie, moze sa s nami podelit o to svoje, mozno sa tiez zasmejeme.

4 Likes

Don´t be naive. Uděláš si soukromý blbákov, nasáčkuješ se do neziskovky a bereš prachy za to, že vypisuješ katalog žádoucích frází na internetu. Požadavky na přijetí: nulová úroveň vlastního myšlení, oddanost.

Nevím, proč tu někdo má potřebu urážet na základě vzdělání a zpochybňovat vzdělání ostatních.

2 Likes

Suhlasim… To je teda niečo :ok_hand::joy:

3 Likes

Vzdělání, vzhled, komu fandí a jestli má dluhy.

Řeší to teda jedna část. Paradoxně ta, která se cítí být více inteligentní, a která je vždycky nad věcí. :sunglasses::slightly_smiling_face:

2 Likes

Ani ja to nechapem a predsa som toho sucastou.

To by tu ježek pak zase brečel o 2+1 a neschopnosti platit

Ale vzdelanie vadi :sob:

Ty to nechápeš? ty jsi ten, co tu chce urážet na základě vzdělání. Jen, protože to začal tvůj kamarád Jos. Neskutečný, jak neumíš myslet ani za sebe.

1 Like