To je jinej level, to by se současné F1 i mohlo líbit
Je dost možný že oni ty čidla ani nemají zcela uprostřed těch chlívků.
Jj, pak by Drive to Survive nabyl na významu.
Když padají raketoplány, tak proč by nemohly padat i drony.
A představ si, že od našich hranic padají bomby na civilisty (necelých 2000km od našich hranic) a i tak se najdou jednici, co to schvalují nebo řeknou, že to není nic, co by nás mělo zajímat
Ty copygate. Loni je loni a letos je letos. Já třeba nic takového nepsal, tak nevím, proč s tím furt tak rozhauješ tady na foru. Fakt je ten, že AM se za posledních 12 měsiců změnil prakticky 3x. To, že ve druhé půlce to byl kopírovaný RB (na viditelné čá■■■) je fakt, který nikdo nepopírá, ale v F1 se kopírovalo, kopíruje a kopírovat bude. Přijde mi fakt padlý na hlavu takhle se točit kolem AM, nevím co ti AM udělal, ale i to shazování vývoje loni mi přijde ujetý, zase - dokázali vyměnit auto a pak i vyvijet, to do teď Mercedes nebyl schopný udělat a teď sám Toto hlásá, že nebude ostuda, když Mercedes bude přetřený RB a ty už se těšíš, až RB v barvách Mercedesu přeskočí údajný copygate od AM
Evidentně jsme se nikam neposunuli, když spojujes naprosto odlišné věci.
Ne to nespojuji, ty akorát pužíváš opravdu zvláštní měřítko v tomto případě. Nebo budeš psát o krádeži, pokud Mercedes nasadí koncept RB od Imoly?
Jenže já nemám nic proti tomu jak to auto vypadá nebo nevypadá. Letos vypadá jinak.
Jde mi jen o to, jak se k tomu autu dostali. Jak se dostali k základu a gró auta.
Po tom, co dokázalo vyjet na začátku 2022 si myslím, že to prostě legit nebylo.
Pokud “znáš” výsledek, tak je postup ta nejlehčí věc.
Jsou tam lidé vyučení od RB, potažmo Neweyho. To co tam nabyli, ty vědomosti, za to je těžko můžeš popotahovat. Pokud konkrétně něco ukradli nebo pro ně dokonce neplatí rozpočtový strop nebo kdoví co tu zpochybňujete, tak to napřed bude chtít nějaké reálné důkazy.
Jako ok, ty to bereš tak že jde o přetrvávající výhodu nějaké nekalosti. Jak se k tomu svému B vozu loni dostali nevím, teď je za to zpochybňovat když už jedou svoje, to se mi fakt nechce. Základ byl asi RedBullu, ale fakt nezapomeň že dost lidí bylo od RedBullu a ty teď jedou dál.
Já vím, že se posalo, jak je AMR23 z 95% odlišný od AMR22, ale nevím z jaké verze je to brané. Nejspíš z té původní 2022? Asi jo, co?
To bych řekl že z té nové, ono opravdu přes zimu se takto ty aerosoučástky skoro všecky změní, ten tvar je prostě jiný. Vizuálně by jsi měl podle mě co dělat najít těch stejných 5%. Asi Haloo
V tom případě o to víc fakt nevím na co si tu stěžují. Aston zabral a nejspíš ví co dělá. Do Fallowse teď vkládáme všichni velké naděje.
Hm, škoda, FIA chce zase o kus zničit atmošku. Super obrázky.
No uvidíme na kolik to vyjde
Ono je to zakazané už teď a bude z toho pokuta? Tak to jsem ani netušil.
od VC australie
Jo už to tady vidím jako samostatný článek.