Alonsa by som vo Ferrari poľahky zdolal, prehlásil Kubica | Magazín F1 - F1online.sk

Nyní jen RB, Mercedes, Ferrari.

1 Like

A řekneš mi v čem spočívá to označení top? já to dřív bral na odlišení těch co jedou ve předu o bednu a zbytkem světa, ale fakt nemám pocit, že by se tohle dalo aplikovat, když Merc i Ferrari realně bojovali s AM, McL a na podium byla i Alpina :stuck_out_tongue:

Aha, tak oukej.

1 Like

Tak mě napadá, že letos budeme mít objektivní porovnání vozů na jejichž vývoji se podílel Vettel a Alonso.
Vettel - Aston Martin první poloviny 2023
Alonso - Aston Martin sezóny 2024

@Evap
Tak táta povolil…
Staněk bude pro 2024 jezdit ve Tridentu. :slight_smile: :smiley:
s Verschoorem

3 Likes

Ano? To je určitě dobrá zpráva, že tam budeme někoho mít! Ale jestli to dal dohromady po těch pětistovkách, tak to je fakt frajer! Ale vážně, přeju mu to, přece jenom bojuje proti silnějším váhám už jenom kvůli našemu malému rybníčku, který reprezentuje. Koncem sezóny už jezdil slušně, snad ty zkušenosti letos zúročí.

1 Like

To jsem teda nečekal, že bude někde jezdit.
Akorát je znovu v jednom z nejhorších týmů v F2. Možná v nejhorším.
Tak si aspoň zajezdí. :slight_smile:

Konečně dobrá zpráava ty jsi z toho smutnej, ještě když jsem ti zkazil iluze o top 3

Pufe nééééé.
Ked podpisoval 2015 McLaren, nesiel do top teamu ?
Jasne ze siel, to ze mu dali mizerne auto, to sa predpokladat nedalo.
Dennis povedal ze McLaren je nieco ako Real Madrid a ano, nie kazdy rok vyhraju titul alebo ligu majstrov.
2015 siel Fernando rozhodne do top teamu.
2010 takisto.
Renault alebo byvaly Benetton bol takisto top team, takze podpisat Alpine (co je to iste) bol alebo nebol podpis top teamu ?
Alpine a Aston môzme povazovat za jediny podpis nie top teamu.

1 Like

@PUFF dělá dvojí metry, to je normálka :smiley:

Takže je vlastně celou karieru v top týmech. :slight_smile:
Dobré vědět. :slight_smile:

O to hůř pro něj.

1 Like

Tak dobře že se mu to povedlo, kéž by byli konkurenceschopnější.

1 Like

Titul v Renaultu má hodnotu tak deseti v Mercedesu :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Samozřejmě. Možná 20.

No když má 2, tak těch 20, počítat umíš :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

@PUFF nechápe, že vozit si prdel v nejrychlejším nebo dokonce dominatním monopostu není žádná ukázka geniality, prostě k tomu přilot přijde, stejně tak, jako když přijde ke šrotu. Rozdíl je ten, jak se pilot vypořádá v obou situacích, jestli u nej monopostu bude happy a u horší techniky fňukat a nebude předvádět nic pořádnýho, nebo jestli zatne a bude bojovat i se špatnou technikou

Taky jsem to viděla černě. Tým bych si uměla představit lepší, ale buďme realisti, to se asi těžko povede. Hned máme na koho v F2 koukat, k tomu ten Tvůj Kimi, už se těším :smile: !

Máš to špatně… 1 = 20… 2 = 40

Základem pro Romana je jezdit stabilně, vyvarovat se chyb a vytěžit maximum ze situací, věřím, že pokud porazí kolegu, tak dostane i dále příležitosti se ukázat

Tak může to mít jak chce, já při fandění dominantní káru nezažil, tak nevím jak moc bezva to je. Myslím si že by mě to moc dlouho nebavilo, ale kdo ví. Já si Hama třeba více vážím za časů v McLarenu než z výsledkové smršti v dominantní éře Mercedesu :man_shrugging:

1 Like