Alonsa by som vo Ferrari poľahky zdolal, prehlásil Kubica | Magazín F1 - F1online.sk

Lajky se snad dostávají za video, né?
A jestli máš na mysli herce, tak všechny lajky chodí tomu lepšímu a v tomto konkrétním případě to byl Petrov. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

image

1 Like

V té době ale DRS ještě nebyl.
Nebo snad chceš tvrdit, že třeba Fangio by měl ještě více titulů, kdyby byl DRS už tehdy?
Jenže když se Jenson dostal do McL, tak ten už neměl ani rychlost, ani body.
Přesto byl Jenson na snad deset roků posledním jezdcem, který s McL vyhrál.

Já řeším tenhle konkrétní závod, který si začal řešit na začátku ty, ale samozřejmě můžeš rozjet svojí demagogickou show, já se jí už ale účastnit nebudu. :slight_smile:

2 Likes

Četl jsem diskuze pod tímto videem a píše se tam, že Petrov je legenda. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ferda - Spinelesssheep
1 : 0

1 Like

Pořád mi vrtá hlavou a ptám se normálně.
Proč pilot Alonsových kvalit cca z těch 20 let v F1 byl v top týmu jen 7-8let? Dejme tomu 35% času?
Může za to jeho charakter? A jeho zákulistní hry?

Newey to popsal v knize.
Je to lempl, s kterým nic nebude fungovat.

Nepřestoupil do Mercedesu jako Ham a nebyl odchovanec Red Bullu, nikde jinde se titul ziskat prakticky nedal, nedá, a uvidíme kdy to vůbec kdo prolomí…

1 Like

Co bereš za top tým? Tym co se pohybuje v top 3, ale nemá na titul, nebo jen co ma na titul, nebo co ma v nazvu Ferrari, McL, RB, Mercedes?

Tak to je u @Ferda úplně normální, že se začne kroutit a dezinfo přijde ještě ve větší míře. Alo měl monopost, ktery byl od začátku do konce sezony rychlý a neměl velké výkonnostní výkyvy přesně 3x (05, 06, 07). Co se týče let s Ferrari, tak i Doninicalli zpětně přiznal, že Alovi nebyly schopní dát techniku na titul ani boj o titul a rozdíl 2010 a 2012 dělal Alo, vždyť 2010 byly zavody, kdy Ferrari se reálně výkonnostně propadlo na 8/9 místo v cíli, byly to strašný výkyvy a nebýt nekonzistenci Vettela, tak o titulu bylo rozhodnuty 4 zavody pred koncem. I Newey ve své kníže popisuje RB z 2010, jako dominantnejsi, než 2011. Ale 2011 Vettel už zužitkoval líp

2 Likes

Historie ukazuje že top tým je vždy ten, v kterém není Alonso.

Je to tak no, jeden z faktoru proč bylo možné se přibližit byla i právě sestava RB.

1 Like

Mimo vasej diskusie - ked sa vam to hodi, tak sa odkazujete na pocet lajkov pod komentarom. Ked sa vam to vsak nehodi, tak su lajky podla vas (alzakov) len “honenie si ega”. Komedianti. :joy:

No, tak Alpine nyní za top tým nepovažuji.
Ty víš, co mám namysli tím top tým.

A Alonso je teď v Alpine? Ne já se tě vážně ptam co je tím kriteriem z tvyho pohledu na top tym

To byl příklad. :slight_smile:

Jos_Verstappen - Spinlesssheep
1 : 0

1 Like

Další poznatek z historie je, že pokud Alonso do top týmu přestoupí, tak nejpozději za půl roku už top týmem není.

Tak nedavej priklady a řekni, jaky jsou ty kritéria