Alonsa by som vo Ferrari poľahky zdolal, prehlásil Kubica | Magazín F1 - F1online.sk

přesně tak, souhlasím se vším :slight_smile:

Tak teď bude nadšení, pak prozření, že to je stále Trident a nakonec dostane od Verschoora. :smiley:

Tak by to radši neměl ani zkoušet nebo co :smile: ? Je to náhodou super!

Možná jo, ale stejně max. v F2, v F1 asi těžko. Přece jenom se od doby Tomáše Engeho F1 dost změnila a pro takovéhle “jezdce ze země nikoho” ne zrovna k lepšímu. Ale co, dnes je dnes a uvidíme, co dokáže.

Nevím. Těžká situace.

Očividně musíš být pořád v opozici, však Puff rozvijí teorii na podporu Alonsa, že chudák neměl k dispozici top techniku, protože všichni na něj byli zlí…a ty zase držkuješ :grin:

No vlastně takhle jsem to celou dobu od začátku myslel, že neměl top možnosti. :smiley:

Akorát to Honza vzal za druhý konec a chtěl mi dokázat, že ho mají všude rádi a byl pořád v top týmech.
Takže mu v podstatě podkopl nohy.

Co je na tom těžkého. Nebo by teď měl říct taťkovi “Já jsem si to rozmyslel, když jsi nesehnal lepší tým, tak do toho nejdu”? To by snad byl důvod pro vydědění, jinak nevím :smile: .

Ne, já s tím souhlasím, ale to označení top tým je dost subjektivní. Výše jsem to popsal, pokud jsou tři týmy co dokážou vyhrát a sbírají mezi sebou podia a nikdo se nepřiblíží, tak je to top 3, ale jestliže máš tým, co vyhraje všechno a zbytek se mlátí mezi sebou, tak co je to za označení top tym?
@PUFF ne, já ti říkám, že označení top tým není odpovídající to je celý, tady Richtr s Eiselem plácají o top týmech a vy to hned musíte převzít …

No…
Jsi ve špatným týmu, pak od poloviny sezóny brečíš, že nemáš peníze a prodáváš v podstatě ledvinu, prosíš na kolenou, děláš aukce, sbírky a lístky na oznámení velko-kariéry za 500… a pak jdeš s velkou pompou do toho samého týmu.
Nevím, pro mě to je prostě celý divný. :smiley:

Jo a jinak to vypadá, že prachy furt nemá, takže uvidíme s čím přijde v 1/2 sezony. :slight_smile: :smiley:

Za co bych tě měl pochválit s tímhle přístupem?

Nevím. Píšu, jak to vidím.
Tak třeba za to. :stuck_out_tongue:

Co s ledvinou, vždyť má ještě jednu… Jsi moc velký pesimista, to není zdravé :smile: . A vůbec, platí to on (nebo kdo), my se budeme jenom dívat, tak v čem je problém?

Já taky… Já ho podpořil. :slight_smile: :smiley:
Jsem měl jednou slabší chvilku.

1 Like

zakladna ludska vlastnost je nadavat, komentovat, skatulkovat, posmievat sa :smiley: vsetko v jednom, ano

2 Likes

No jó, to sis měl rozmyslet! Tak jsi ho podpořil málo, když nemá na lepší tým :smile: !

Ale on to @PUFF určitě nemyslí úplně vážně…

to ani nebolo na Puffa, to som len mal zase prietrz mracien v hlave, a uz sa porucam

Na Dakaru nás někteří taky brali trochu s rezervou a kouněte jak se naší kluci a Kačenky parádně vyšvihli. Dokonce i náš jednooký tam byl za krále. :+1:

1 Like

No z Tridentu do Tridentu, že to je fail, tak to vážně myslím.
Ale určitě mu přeju. Nemám důvod, proč mu nepřát. :slight_smile: