Mercedes vstúpil do novej sezóny s najlepším autom a najlepšou pohonnou jednotkou. Tímu sa však nepodarilo dosiahnuť úplnú dokonalosť. Od začiatku sezóny trpel monopost W17 i zákazníci stajne z Brackley nemalými problémami so spoľahlivosťou. Tie neobišli ani pilotov továrenského tímu a zasiahli aj do boja o titul.
ja by som to zasa nejako extremne nedramatizoval. Som isty, ze FIA aj v tomto pripade najde nejake riesenie ako Mercedesu pomoct ked sa uz tolko narobili aby ich dostali dopredu. Pomohli s kompresnym pomerom, zarezali Ferrari s ich mensim turbom, spravili ADUO tak aby aj Mercedes mohol vyvijat aj ked vyhrali drvivu vacsinu vsetkeho, ignorovali porusenia pravidiel v pripade Mercedesu… Urcite sa nieco vymysli aj v tomto pripade tak, aby to pomohlo primarne Mercedesu
No tak hlavně pochytal bezkouláče jako je Graham. K F1 klasicky napíše prd, ale zase tu blouzní se svýma komplexama a ani si neuvědomuje, že tu fňuká nejvíc on o tom, že si někdo dovolí něco napsat
Tak hlavne pre automobilku (velku nemecku premiu) bol velky problem, ze ich malinovkari vyplieskali ako poslednych amaterov Wolffa mohlo aj j3bnut a aj tak celu eru nevedeli postavit normalne auto.
Ale neboj sa, na tuto eru si to poistili, mozes kludne spat Vybavili si u FIA VIP
ty si totalne zgumovany? Mercedes prisiel do F1 v 2010 a to mal RBR presne 0 titulov, lebo prvy vyhrali az v 2010. Ked uz trolis tak si aspon over fakty
ano a vies ako sa k tomu Medak dostal? Lebo zacali s vyvojom skor a potom to len pretlacili. Politicka vyhoda. Svojim sposobom podvod.
Navyse, Mercedes vtedy kupil spickovo zariadenu tovaren co zaplatila Honda. RBR kupil stredopolovy Jaguar, kde sa Fordu investovat nechcelo