Albon radí Lawsonovi, aby sa netlačil do Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

Neprovokuj, Ježíšek už všechno vidí :slight_smile: Těším se na pěkný závod. O titulu je rozhodnuto, tak by si to kluci mohli rozdat hezky bez tlaku a bez rukavic :smile: Bohužel mám ve čtvrtek a v pátek hodně napilno, tak se připojím až v sobotu ráno. Tréninky budete muset ohlídat beze mě.

1 Like

Bohuzel nic neni vzdalenejsi pravde. Jo driv, to jsme debatovali. To jo. Ze bych ho potreboval to uplne ne, ale dost jsem ho pred RBRfans hajil. Ale to jeste psal veci k F1 a aspon nejak drzel tema. To uz moc nedela.

Pak dostal ban, cemuz se mi nechtelo ani verit. Ale nejakej docasnej. Ja tomu nerozumim, bany nedostavam. Pak uz vlastne s nim nebyla debata o F1 mozna. Nejak to zacalo a pak uz to vlastne bylo jen o tom, ze sel do osobna.

Asi takhle.

quote=“HellHogr, post:5, topic:25044, full:true”]
No jo, další hater Red Bullu :grinning:
[/quote]

Pak si nekoho vyhledne a zepta se zda to a to dotycny mysli vazne a pritom nic z toho dotycnej nenapsal. Jako ted s @helmutko

Takhle to probiha:

Zkratka se te zepta na neco, co jsi nerekla a kdyz se ohradis, nazve te lharem, nebo neco podobneho.

A takhle to vetsinou konci.

A jestli je tohle vitezstvi? Nevim, myslim ze ne.

No a ja ted uz jen cas od casu, kdyz mam pocit ze po nekom jde moc, tak mu neco napisu, abych dotycnemu trosku ulevil. Bohuzel je me taky dost a dokazu bejt strasne neprijemnej a tim ho zamestnam. On na zaver napise jak klesam ke dnu.

Ja se u mobilu nebo kompu zasmeju, pozdravim ho a zas si ho nevsimam. Takovej smutnej pribeh. Ale ne zas tak moc. :grinning:

On ma sve protege a ja zase svoje. Mam rad intelektualni debaty a tyhle prestrelky me brali kdyz jsem byl mladsi. A to uz nejsem. :grin:

Takze tak. :grinning:

Ty fandis RBR? Ale Maxe moc nemusis vid?

5 Likes

Ja na to dohlidnu, neboj. Sem nestranej a na vrcholu sil a schopnosti. Akorat uz nejak blbe vidim. :smile::wink:

2 Likes

Jasně, nakonec všichni jsme tu nestranní a spravedliví! Jako byli v Shawshanku všichni nevinní :smile: . Ale dobře si pamatuju, že ses dokázal Landa občas zastat, když to schytával ze všech stran, protože nedokázal porazit nesrovnatelně zkušenějšího Maxe s nesrovnatelnou týmovou podporou. Ne, že by neměl co zlepšit, to je jasné. Já taky nejsem nějaká jeho skalní fanynka, jenom se mi líbila trocha zdramatizování soutěže, ve které jsme ani nedoufali. Už jsem psala mockrát, mám vůbec tuhle generaci ráda. A to jim za chvíli už budou sedět za krkem další mladší dravci :slight_smile: .

6 Likes

tiMure, není ti to blbý, takhle lhát? každý si to přečte, jak ta diskuze tady probíhala. Proč dáváš příspěvek úplně o něčem jiném, když jsem se s Helmutkem bavil o dvou různých věcech?

@ReBeka a to je přesně ono, proč nemám už žádnou snahu (celkem dlouho) “diskutovat” s některými členy fora. Prostě ti tu překroutí i to, co sama napíšeš. Tenhle jev, jak fans RBR a Maxe tu dělají ze sebe oběti a já jsem ten zlej je tu dlouho, hodně lidí se tomu už tady vysmálo. Ale takhle je to furt, z nějakého důvodu jim vadí, jaké mám názory, a jakým způsobem jsem psal. Já vůči zbytku foru vystupuju slušně, ale tady je to dávno pasé. TiMur dlouhodobě lže o tom co, kdo píše. Helmutko se zdá k tomu přidal, o dalších škoda slov. Někteří mě tu uráželi a uráží do cocotů, rakoviny fora a podobně - zajímavé, že tam se @tiMur neobjevil, jako morální maják, aby napsal to, co píše teď mě.
Ono to bude tím, že to psali fans Maxe a RBR, tak proti nim nechtěl vystoupit.

Prostě jestli ti někdo bude lhát, překrucovat a urážet mě, tak bude dostávat silnou reakci, tak to prostě je, nikdo je nenutí se tak chovat.

2 Likes

Ktori to su prosim pekne?

2 Likes

Když nevíš, patříš tam :smile:

2 Likes

Jasne, zato hogrik datluje do klavesnice milisekundu po tom co tu nieco pridam :smile: ale ne, nebudem vam tu kazit rozbehnutu idylku kamaratskej diskusie

2 Likes

Nekaž, pěkný den :grinning: RedBull má druhé sedadlo stejně na salámu, hlavně ať tam nejde někdo dobrej a sobeckej, to tam nejde dohromady s jejich druhým sedadlem :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Nebuď na mně tak závislej a nefunguj, jen, když tu jsem já :slight_smile:

Aby sme sa este nedivili situs, v roku 2026 …

Kto tak nefunguje?

O tobe nikdo nepochybuje. :grinning:

Landa jsem se zastaval, to je pravda, protoze jsem mel pocit, ze vsichni maji nejakou kratkou pamet. Jen tak momochodem dost proti @Jos_The_Boss a pak tady ctu ze jsem on a dalsi veci . :grin:

Nekdy v pulce sezony jsem nadhodil, ze Lando nesmi, pokud chce vyhrat titul, jit s Maxem do souboje jeden na jednoho. A musi to zkusit vymyslet jinak. A ejhle on to vymyslel.

Max pri obrane, zavira prujezd, vytlacuje soupere, pozicuje formuli a spomaluje soupere. Staci se podivat na restarty. Max kdyz utoci, fekticky nikdy neni zezadu atakovanej. A kdyz se brani, tak castokrat, behem par zatacek zpomali utocnika tak, ze ho dostane pod tlak dalsiho pilota a sam odfrci.

A Lando? No naucil se ze jde o sprint k apexu a pak muze predjizdet bezpecne mimo cary, nebo dostane misto. Vsichni opevuji Maxe jak ma nactena pravidla. Ano asi ano. A Lando? To nikdo nevidi co dela? Je stejne vycuranej jako Max. Vi co ma delat.

Jenze Max je brutalni v zavode. To asi Lando necekal. Asi si myslel, ze on bude delat ty svoje drobne lumparnicky a Max si rekne “jo to je Lando, kamos to neni Hamilton”. No a najednou Lando zjistil, ze Maxovi je jedno, kdo je kdo, kdyz zavodi. Resi jen jestli si na neho muze, nebo nemuze dovolit.

A najednou Lando dela tohle a tamto spatne. No videli jsme Charlese na zacatku roku 2022. Hamiltona ke konci roku 21. Sedminasobny sampion se vyhybal Maxovi jak cert krizi.

Ale je videt, ze ty zavody jsou tak tesne, ze Lando bude muset pritvrdit. Protoze jedna vec je Max, ale ti ostatni, Charles, Oscar, ted Lawson, Carlos. To jsou taky bestie. A Hamilton? No uvidime jestli to budou takovy kamosi s Charlesem. Ja myslim ze to nebude do ruzova.

Lando pokud chce titul, musi se odprostit od toho, ze Max je nejakej kamos. A jestli mu pomuze se s nim nebavit, tak hura do toho. Na kamaradstvi bude cas az po kariere. Nejdriv prace, pak zabava.

Maxovi zdar. :smiley::grin:

3 Likes

Max to bez prasáren když neměl dominantní auto nezvládl, to je kaňka která jeho úspěchy hodně degraduje, škoda.

4 Likes

Otázka je, jestli někdo měl pocit, že to Max bez prasáren někdy zvládal? Když měl dominantní auto, tak neměl, kde to projevovat. Ale vše do 22 a teď, když to začalo padat výkonnostně, tak je to úplně stejný

4 Likes

Trochu jsem naivně doufal že “zmoudřel”. Žel bylo to jen tou dominancí a jakmile se ztratila ukázal že opět když bude potřeba sáhne do koše s prasárny a pro výsledek udělá vše. Nejhorší je že by mu to letos vyšlo podle mého i bez těch sviňačin. V roce 21 by mu to bez sviňačin nevylo, letos ale jo, o to hůře pro něj že po nich sáhl.

4 Likes

Nejlepší řešení. :nerd_face:

3 Likes

Samozřejmě :grinning: :clap: :+1:

3 Likes

Uz jsme ti psal Honziku, ze psat muzu co chci a kdy chci. A jak mas tendence ukoncovat ty tvoje hadky?

Najdete pet rozdilu s tim co jsi napsal me. :grin:.

Ty Honziku, vis ja narozdil od tebe posty neupravuji. A nemuzu lhat, kdyz sem postuju tvoje komentare. V nich muzes lhat jedine ty, to jsi napsal ty. Haloooooo je tam nekdo? :rofl::grin:

Ja nejsem Panbuh. Ja jsem tve osobni svedomi. Tvuj andelicek kárajníček. :grinning:. Na vsechno nestacim Honziku. Uz s tebou mam prace az az. A tebe jsem se Honziku naomlouval dost a dost. Ale na to uz jsi zapomel. Inu co delat, nevdek svetem vladne. :pensive:

Ale tvoji omluvu za tu sprostost beru. Ale uz to nikdy nedelej. A zapomeneme na to.

2 Likes

Takže tu potvrzuješ, že útoky, lhaní, překrucování a urážení od RBR fans jsou za tebe ok? Díky za potvrzení tvých "morálních " hodnot.

2 Likes