Otazka nebola či pri Maxovi bude niekto jazdiť lepšie. Ja som napísal, že Albon by tých bodov priviezol viac, ako Peréz a jediné k čomu si sa tu vymačkal, bolo kopírovať, to, čo som napísal.
Verstapenov milovník
Hore je to napísané a reagoval si namňa, že Albon by priviezol viac bodov, ako Peréz. Tak sem nedávaj porovnanie k Verstapenovi.
Ak bol Albon schopný v slabšom monoposte doviezť 1bod a Perez v dominantnom 3 je jasné kto je na tom lepšie.
Albon ešte nabral skúsenosti za tú dobu vo Will.
A nepíš tu h o v ná o tom, že nebudeš reagovať.
Nikto ťa do toho nenúti, len tu hlavne nemudruj, keď si to “ako vždy” potom nevieš obhájiť a skrývaš sa za slovíčka.
Ale vtedy Max titul nevyhral však ?
Takže darmo mj napíšeš o stabilite, keď body nepustia
A v PK väčšonu bodov priviezol Max.
Tak tomu jsem nerozumel, . Ses na me moc slangovej. Ale pokud mam koukat na Vegas, coz je to co jsem myslel. Tak si myslim, ze se tam nerozhodne a Lando jeste bude mit sanci. Tipuju Landa na viteze. Maxe na tretim miste, at nezeru. Ferrari se najde, nebo aspon jeden z nich.
Na vegas narazam aj ja, kanal tam lietal a vies komu fandim
Ocakavam potycku v T1 ale naopak si myslim ze maxo si to uz “pohlida”
len ci si to vies obhajit ty… Albon nepochybne ziskal viac skusenosti, ale ziskal viac rychlosti?
Pokial boli Alex a Max kolegovia tak median rozdielu v kvalifikacii bol 0.688 v prospech Maxa a priemerne tempo v pretekoch, median - 0.716.
Nemyslim si, ze Perez sa nejako zasadne vymyka z toho co ukazoval Alex. Perezov prepad suvisi skor s celkovym prepadom RB. Zatial co v rokoch 22-23 to bolo najlepsie auto a jeho strata znamenala suboj o podia. Dnes rovnaka strana znamena suboj v strede pola co ho spomaluje este viac. Som presvedceny, ze Alex, alebo hocikto iny z druhej ligy by dopadol velmi podobne. Samozrejme ja ti nevnucujem moj nazor, len komentujem dovody preco Red Bull nema velky apetit Perez vymenit.
Cez pracu sem chodim len v rychlosti na 5 minut popri kave ak sa mi chce, takze musim pisat rychlo.
Potom ti staci moj komentar odcitovat a napisat “podpisujem” a usetril som ti robotu.
#prayForHonzi
Ked chces porovnavat dvoch jazdcov v rovnakom aute pri Verstappenovi a spekulovat kolko bodov by zbieral ten druhy pri nom teraz, tak je objektivnejsie porovnat ich stratu na Maxa, lebo rozlozenie sil napriec celym polom sa zmenilo. A podla grafov, ktore tu kolovali pocas roka, tak strata Pereza na Maxa co sa tyka tempa je cca porovnatelna s Albonovou ked bol v RB.
Nemozes pozerat len na to, ze ked Max bol P3, tak bol Albon P7, lebo vtedy bol RB v rukach Maxa celu sezonu neohrozene druhym najrychlejsim monopostom s velkym naskokom na ostatne monoposty okrem Mercedesu. V tejto sezone casto RB nie je najrychlejsi, ani druhy najrychlejsi a rozdiel medzi RB (Maxom) a stvrtym najrychlejsim autom byva casto mensi ako bol v 2020 rozdiel medzi Maxom a tretim najrychlejsim autom.
Na to, že tu jsi vždy jen na 5 minut, tak je slušný dostat 4x ban za těch 5 minut.
A jo vlastne. . Ty mas ale smysl pro detail.
Komu fandis sice asi vim, ale zase ja moc nesleduju a ani moc nevim kdo komu fandi. A tusim ze Honzik ti to tuhle moc neveril. Ale me je obecne jedno komu kdo fandi, takze databazi jako Honzik nemam.
No co se tyce zavodu, tak snad to vyjde jak rikas.
Hlavne at je peknej a ferovej zavod.
No to prave ne, protoze podle Honzika jsme jen alter ego.
Takze to vsechno piseme dvakrat, ve dvou jazycich, alespon tu interpunkciu neriesime. Sakra ted sem se prozradil.
No a pak se jaste sami se sebou hadame. . Sme proste dobry, na to ze jsme jeden.
Musim rict, ze ten kluk mi vzdycky zvedne naladu. Ten ma neskutecnej komedialni talent. Toho je tu skoda.
Jo ty jsi to nepochopil. To jsem ti napsal schválně, protože si tam Josovi nesmyslně vykuřoval.
Takhle se mluvi u vas doma? Takhle s tebou mluvil tvuj tata? Nebo mama? Pokud ano pak mi tvoje chovani tady dava vcelku smysl.
Uvedomujes si vubec, ze jsi na verejnosti? Takhle mluvis bezne v praci? Se svou pritelkyni, nebo pritelem?
Jako vetsine to nekdy ujede do nejakeho sprosteho, nebo ostrejsiho slova. Onehdy jsi tusim karal @ReBeka , kdyz diskutovala s @Evap. Inu je to tvoje vizitka, tvuj slovnik.
Vis pokud chces nekoho urazit, jde to elegantne, nebo i sproste, ale skoro bych rekl, ze jako asi dospeli lide bychom na verejnosti nektere vyrazivo mohli nechat stranou ne?
Co myslis, mohli bychom se na tom dohodnout?
Vem si priklad treba tady. Vcelku elegantni a bez problemu akceptovatelny zpusob:
Tak mej pekny vecer Honziku.
Ja sa na Hellhogra nehnevám, proste má svoj štýl. Dúfam, že sa neurazí, ale príde mi ako taký Jake Paul fóra. Milovaný a nenávidený, dostáva rany ako Mike a odíde vždy ako víťaz…ale za akú cenu, viď.
Jenom detail, když vzpomínáš @ReBeka , tak mluvila možná pro někoho moc jízlivě, ale slušně.
Slon v porceláne, to som ja. Ďakujem, že si sa ma zastala
Ja to beru tak, ze nejhorsi je, kdyz se clovek stane takovou parodii sebe sama. Ja si ho pamatuju trosku jinak ty cca dva roky zpet.
Jestli to co predvadi nekdo bere jako vitezstvi OK. Ono to neni zas tak tezky. On hraje holubi sachy no. To nejde aby nevyhral.
A jak pises, vsechno ma svou cenu.
No prave. Ja jsem chtel reagovat a asi jsme mel i neco rozepsano abych mu pripomel jeho slovnik, ale rekl jsem si damy si to vyresi a s @ReBeka jste to zvladli skvele. A jak pises, byla jizliva, ale i kdyby padlo nejake to lidovejsi slovo, clovek neni z cukru, jak jsi tusim psala, nebo neco podobneho.
Ale jsou podle me nejake hranice ne? Jsme dospeli a velmi casto uz nam nejaky ten rok je. Klidne at si mluvi jak chce, ale zase?
Ve meste kde ziju, takhle na verejnosti bezne mluvi jen urcita skupina obyvatel. Ale tam to chapu.
Ale tak co. Bude vikend. Tak co draha damo, dorazi konecne ten muj neandrtalec, toho tveho samponka?
Hlavne aby nevyvedl zase nejakej pru… .
Ja vašu históriu nepoznám, ale vyzerá, že sa potrebujete a dopĺňate. Úprimne, radšej táto dráma, ako pár príspevkov ľudí, ktorí sa tlapkaju po pleci a uisťujú v ich názoroch. Nakoniec, takto dostávate zo seba obaja maximum