Albon radí Lawsonovi, aby sa netlačil do Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

Ty jsi si moji radu k srdci nevzal vid? Inu tak jsi odsouzen k hadce uplne o nicem vyvraceni veci a postovani dukazu, ktere stejne nebudou prijaty.

A pro tebe Honziku. @HellHogr mam jedno prislovi " mluviti stribro, mlceti zlato " anebo " kam cert nemuze, nastrci Honzika". :grinning:

Tak pekne tu helmutko psal o F1 a svem nazoru na prestupy a ty z toho zase delas osobni utoky na uzivatele.

Jak bych to jenom rekl. “Inu nelepsi se to s tebou hochu, stale kvokas, kvokas”. :point_up:

6 Likes

Hezky ses naučil lhát a překrucovat, jako tady 5 účet Jos.
Tady ta vaše sekta už od září minulého roku označovala uživatele za haters a anitfans při každým článku o RBR, co nebyl pozitivní. Postupně se ty články potvrzovali, najednou to s tim haters přestávalo, ale se Situsem jsme tu vaší sketu v tomhle parodovali. Ty sám si přišel s tím, že kdo tu vlastně mluví o haters (když v kontextu tu bylo cca 8 uživatelů, co takhle označovali ostatní přes půl roku). Tak jaký překrucování? V kontextu je to naprosto jasný, jenže ne, ty nebudeš mít žádnou sebereflexi, aby si napsala, že si neměl pravdu, místo toho tu začneš lhát a překrucovat, jako Jos nebo tiMur. Fakt, všichni z te sekty fungují naprosto stejně

No tak ted jsi me dorazil. :rofl::rofl::rofl::rofl:.

To myslis vazne tohle?

Ty jsi cista duse chlape. Fandim ti, ale vyhrat nemuzes.

2 Likes

Sorry, myslel jsem, že někdo z fans RBR bude mít trochu slušnosti a nebude lhát a překrucovat při první příležitosti, bohužel. Bezpateřní lháři si očividně rozumnějí

Josi uz me nestvi. Uz to zase delas. Ja z tebe nebudu. To nemuzes pockat az starec dopise? :rofl:

3 Likes

Jn Josi, co tu děláš s 5 účtem?

Nejak ma shitposting prestal bavit. Samozrejme, ze niekedy je nutkanie tu vyklopit vagon urazok, ale v konecnom dosledku to nema zmysel.

2 Likes

To nemá, tak se omluv a bude ti odpuštěno.

Ty jo uplne odhalen. Jestli ty nebudes ten jak on se jenom. Jo uz vim, Šarlok Holmesů, jestli nebudes. :rofl::rofl::rofl:

No ne ted vazne. Bez legrace. To je nejaka nova diagnoza Honziku? To je mi lito. Ale tak lekarska pece je tu snad porad jakz takz uchazejici. A dneska ty leky taky dokazou zazraky.

Drz se Honziku. Ty to zvladnes. :facepunch:🫶

3 Likes

tiMure, neobhajuj tu ty, co porušují pravidla fóra a dostali 4x ban. To co si vyplodil je hrozná sra-čka, jen, aby si tohle obhajoval?

Jo ja ti rozumim. A to jeste treba pochopim, ze tyhle typci jdou treba do me, nebo Jose. Preci jen je obcas provokujeme. Ale ze se vyspi na tebe?

Co mu prelitlo pres nos? Asi blbe spal.

no, mal som iny nazor ako on…

4 Likes

Pak tu od dalších anti RBR fans

Jj, názor, jak řemeno

A to se neodpousti.

1 Like

Ja vim ze ti to Honziku, budu muset napsat jeste parkrat, nebo ne, podle toho jestli se mi bude chtit, ale jeste jednou.

My dva spolu nediskutujeme. Duvod je ten, ze ja chapu diskuzi, jako vymenu nazoru na konkretni tema a muj cil neni nekoho presvedcit, ale rozebrat a ujasnit si pozice.

Ty to slovo mozna chapes, to nevim, ale kazdopadne nejsi diskuze schopen. To co provozujes ty, to se nazyva hadka.

A protoze se v tomhle rozchazime, tak bychom meli zustat u toho, ze jeden druheho klidne komentujme, ale na tyto posty je z nasi strany zbytecne reagovat.

To ti davam jen jako dobrou radu, abych ti usetril namahu s reakcemi, abyses mohl v klidu hadat s jinymi. Ale pokud chces klidne odepisuj. :wink:

Nemas zac. 🫡

4 Likes

Dalsi den v raji jak citam. Bol to dobry krok zaliezt pod kamen.

Vtipný, jako vždy :grinning:

1 Like

tiMure, ty, že respektuješ názor druhých? Ten se povedl.
Já nemám problém s diskuzí, ale u diskuze očekávám nějaké pevné stanovisko a hodnoty, ne, že neustale budeš lhát, překrucovat a zamereně provokovat. To není diskuze a nikdy nebude, jenže takhle tu funguje většina fans RBR a Maxe, vy nechcete diskutovat, vy chcete šířit svoje názory, pravdy a pak se dohadovat. Tak to dohadování dostáváte, a pak končíte s banem, jaké to překvapení, že?
Proč většina členů fóra, co dostala perma ban (i opakovaně), fandí RBR a Maxovi? To není náhoda tiMure, to je vzorec, podle kterých se tvoří sociální skupiny, kdy si přivlastníují právě stejný prvky chování.
Já vim, už tohle je na tebe moc složitý, tak ti to zjednoduším - vaše chování na fóru má daleko od toho debatovat a chovat se slušně i racionálně.

Bud zdrav Jezku. Vidis vse pri starem. :grinning:

Ale “Ten” vikend uz je za chvili. Jak to vidis?

1 Like

Snad tento rok otvori poklop od kanala niekto iny nez moje kone :smile: a ty?

2 Likes