Albon radí Lawsonovi, aby sa netlačil do Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

To budes mit tezky jak se jednou Honzik rozhodl, ze jsi neco napsal, tak jsi to proste napsal.

Proste klukum napis ze si opravdu myslis ze netopyri chodi do prace jen ve ctvrtek a ze si za tim stojis. :wink:

5 Likes

Ano to jezdil.

Ne nepotvrzuje, protoze Albon zavod nikdy nevyhral. Jen v porovnani s Maxem jezdil stejnou tuzku.

No Albon nemuze vozit vic bodu, pokud plati tvoje:

A @helmutko te upozornuje ( a ja take), ze pokud tomuhle veris, pak zadny jezdec vedle Maxe, nebude jezdit lepe. :wink:

Musis si stat za svym. On tvemu tvrzeni neoponuje, to bohuzel delas ty sam.

2 Likes

Něco k tématu nemáš, nebo zase budeš projevovat svůj problém vůči mně?

Tak já tu od tebe už několik týdnů čtu, jak je strašně výhodný mít Peréze. Pak tu od dalších RBR fans čtu, jak skrz Peréze dochazeji prachy na vyvoj skrz cost cap. Je fakt, že mezi vámi je shoda, jen když se obhajuje samotný RBR, ale takhle to vypadá dost schizofreně.
Každopádně si myslíš, že 40 mil v současné F1 udělá obrovský rozdíl, když jeden se sponzorů celýho týmu je tam schopný donest 250 mil?

No aby ne, když vedle Maxe nechtějí dát lepšího pilota, než je Peréz. Protože Peréz ze sebe rád dělá blba a nechá se sebou vytírat podlahu, jen, aby se tam udržel

Gasly jazdil prd, tak dali Albona, Albon jazdil prd, tak dali Pereza… Koho by si dal ty?

Pak tu od dalších anti RBR fans čtu, … ako RB vlastne druheho pilota umyselne spomaluje a vlastne nema ani sancu zajazdil nieco lepsie… Je fakt, že mezi vámi je shoda, … ale takhle to vypadá dost schizofreně.

8 Likes

nevymyslaj si. toto je velmi lacna a primitivna snaha prekrutit co som povedal. tvrdil som, ze jazdil podobne vzhladom na Verstappena samozrejme. Ak nemas nieco lepsie do diskuzie tak ta budem ignorovat.

4 Likes

To bude tím, že anit fans RBR tu skoro nejsou, to jen někteří mají potřebu nálepkovat. I když před měsícem jsi sám tvrdil, že nikdo z RBR fans neoznačuje ostatní za haters nebo anit fans RBR, tak nevím, zapomněli si na to?
Dal bych tam Sainze, Leclerca, Norrise pro začátek.

1 Like

zase slovickaris. ja nie som zodpovedny za tvoje hadky s inymi uzivatelmi ani za to, ze si pleties kto tu co napisal.

2 Likes

To není slovíčkaření, si to tu tvrdil, že nikdo z místních RBR fans neoznačuje ostatní na haters a anti fans RBR. Zase ta vaše paměť

2 Likes

mozes mi osviezit pamat, daj link.

Toto je ale lacne prekrucanie, tu je cely screenshot:

4 Likes

V tých rokoch bol RB tuším druhý/tretí najrýchlejší s výrazným odskokom od štvrtého a Albon bol presne v tej medzere medzi top 3 a štvrtým.

Teraz sa top 4 väčšinou melie z víkendu na víkend v inom poradí a výrazný odskok býva až pred piatym najrýchlejším. A presne v tej výkonnostnej medzere sa v pretekoch väčšinou pohybuje Pérez, len kazí kvalifikácie.

A treba ešte povedať, že monopost RB, ktorý mal k dispozícii Albon bol určite stabilnejší a správal sa lepšie ako ten, ktorý má teraz Pérez.

2 Likes

Lol, co je na tom překrouceného? však tam doslova píšeš, že kdo tu píše o haterech, kromě mě a Situse, a o pár řádku sám píšeš o anti fans RBR. Ty kritizuješ Jose, za jeho kroucení a lhaní, ale teď děláš naprosto to stejný, tfuj, že se nestydíš

:joy: vtip měsíce

toto je loz, mal by si sa mi ospravedlnit.

1 Like

Až po tobě a tvým kolotoči lží, hezký zbytek dne, je mi jasný, že v tom lhaní budeš pokračovat.

nemas ani jednu loz, ktoru som napisal. toto co si postol bol fakt zufalo chaby pokus.

1 Like

Toto si hádam nemyslel vážne, že chceš, aby sa lobík ospravedlnil. :sweat_smile:

Ten je v takom kŕči, že až. Pekne si ho tým screenshotom exposol ako prekrúca, resp. zákerne klame, lebo vytrhnutím z kontextu sa snaží zmeniť význam.

5 Likes