Albon radí Lawsonovi, aby sa netlačil do Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

Četli jste u Astonu jak “zklamali” a víceméně pro rok 2025 se vracejí ke koncepci zpočátku roku 2023? Rok a půl jim trvalo než si uvědomili že jejich upgrady a “jiná” filosofie nikam nevede :man_facepalming: Snad nové lidské složení si bude vědět lépe rady jak tu jejich původní filosofii z USB disku z RedBullu lépe vyvíjet.

Jinak letos žádný upgrade a žel ani materiál z úvodu sezony, protože už prý nemaj žádné kusy a nic už se vyrábět nebude. Asi už letos naplnili rozpočtový strop. Pomalu se mi na ten zbytek sezony ani nechce moc dívat :pensive:

3 Likes

Tohle neni ani mozne. :joy:. Honziku prosim te, vzdyt ty jsi jak ve skolce. Tohle preci neni mozny. Tak mas snad nejakou inteligenci ne? Co se s tebou deje?

Ja napisu :

A ty si v tom prectes tohle?

Honziku halooo. To nemuze byt s tebou tak spatne preci? Tohle je nejaka skryta kamera ne?

Ale pozor. Moralni majak jsem, to zase jo. Tak ted uz ale vazne dobrou noc Honziku.

P.S. Cetl jsi knizku Honzikova cesta? Ja ji mel moc rad.

1 Like

Četl jsem to, někdy okolo GP Maďarska letošního jsem četl názor, jak AM by měl vše zahodit a veatit koncept, který měl před Kanadou 23. Nakonec se tak děje, odchod Fallowse jim to konečně dovolil, protože byl výrazně proti tomu.
Co konec letoška, to bude velké trápení (i když ve Vegas s tím top speedem by jim to mohlo jít).
Ale bojím se o celej 25, to může dopadnout tak, že opravdu skončí 9 nebo 10

3 Likes

Zdlouhavě okecáváš to, co jsem psal výše. Z toho se nevykroutíš. Měl si několik možností ukázat, že ti takové jednání vadí, místo toho, si se k tomu přidal.

3 Likes

No, nechci být na 25 tak zkleslej tak zatím nejsem :smile: To auto bylo v úvodu 23 prostě velmi dobrý, a když se s nabytými poznatky lépe naloží (ať už pozitvními tak negativními), kdo ví.

3 Likes

Jak dlouho myslíš že bude trvat než zaberou Adrianové poznatky? Vlastně všichni víme, že Astonu Adrianův koncept hodně pomohl, proto se vrací zpět k roku 23, aby Adrian nemusel vše vymýšlet zpátky od nuly.

Adrian na to hodil oko, tak to hodili do koše? :smiley:
Jo jinak to je nesmysl. :slight_smile:
Pokud by se vrátili k 2023. tak to budeš hodně brečet. :grin:

2 Likes

Nemam z ceho se vykrucovat. Ja jsem ti prece napsal ze mi tve vulgarni chovani vadi. A ja jsem se pridal k vulgarnimu chovani? Ja nekde pisu to co ty? :thinking:

Ja takovehle veci nepisu. To je tvuj post. A kdyz se podivas na ty co ti to lajkuji, tak to jsou ti, co takove veci schvaluji. Jsou to drobne rozdili, ale jsou tam. Tak pozor na ne. :wink:

Ne, ty píšeš daleko horší věci a nestydíš se ani takhle veřejně lhát.

Jako že Adrian naváže tam kde to byl ještě jeho výtvor? :grinning: Tak jsem se na to ještě nedíval. Jako doufám že se nějak zapojí i na autě 25, očividně je potřeba.

Zapojí, ale v průběhu

Zrovna jsem přemýšlel nad tím jak by mohl Adrian Astonu poradit co mají dělat, aniž by porušil smlouvu s RB. Současnou koncepci Astonu by musel nějakou dobu zkoumat, aby poznal její slabiny, ale u jeho staré stačí mrknout na nějakou omalovánku a hned řekne co všechno Aston udělal špatně a jak to horkou jehlou napravit.

V každém případě bude příští vůz slátanina.

Predsa tí, na ktorých reaguje najviac (lebo nemá dôvod s nimi diskutovať). :clown_face:

2 Likes

RBR po odchode charizmatickeho Didiho a Hornerovej kauze nie je to, co byval. Ale Max, ten je rovnaky: drzy, sebavedomy spratek, ktory sa na nic nehra. Anti-hero ako sa patri a preto mu fandim :slight_smile:

Ja som fanusik a nemyslim si, ze si zly. Ako vas vztah opisal tiMur a co si tu sem tam precitam - nebudes to pocut rad, ale si taky Verstappen tohto fora, so vsetkymi kladmi a zapormi :smiley:

3 Likes

Tak to ses moje, holka. :grinning: Je videt ze mas vybornej vkus. :wink:

3 Likes

Ty tu súťažíš o top spamera ? V každom vlákne máš po 20komentov z toho tretina sa venuje konfliktom na fóre.
Venuj sa danej téme a nevypisuj tu stále slohové práce o veciach čo nikoho nezaujímajú.
Katastrofa čítať všade tie prázdne riadky. Zbytočne ľudí okrádaš doslova o životný čas.

2 Likes

obrazek
říká ten, co má 5 účet, ale stejně furt nejvíc reaguje na mě :yawning_face:

2 Likes

Ok, tak to upravím, většina fans RBR a Maxe, jsou tu vyjimky

1 Like

Můžeš si ho zablokovat, když tě to obtěžuje, to je taková funkce, ale pak se jí člověk musí držet, nesmíš potom jak jeden postižený člověk, si ten ignor aktivovat a potom jak pacient, otevírat každý komentář od uživatele, kterého máš zablokovaného

2 Likes

Tak proč to sám děláš, chceš říct, že jsi pacient psychatrické léčebny?

3 Likes