Albers: Russell potopil Hamiltonove plány | F1online.sk

Vieš načo je diskusné fórum?
Aby niekto kto nesúhlasí vyjadril svoj názor =s argumentami.

Prečo je to špekulácia konkrétne? Podľa mňa nám to dáva celkom jasné informácie o Ineose. Z jeho pôsobením v F1 skúsenosti nemáme tak môžme len sledovať ich aktivity inde. A to ako fungujú tam sú dohľadateľné FAKTY nie špekulácie takže ten rozdiel nepozná niekto iný. ANI SI TO NEPREČÍTAL ALE OZNAČÍŠ TO ZA SPEKULACIU. :woman_facepalming:

A TY SI ZAHLÁSIL ŽE BRITSKEJ FIRME KTORÁ PRETLÁČA DLHODOBO BRITOV V ŠPORTE NESEDÍ MAT 7X MS BRITA A EŠTE ZO ŠLACHRICKYM TITULOM. Povedz mi na základe čoho? Lebo to v kontexte logiku nedáva. To je fakt? Nie náhodou špekulácia?

A okrem toho ty si ma tu minule poúčal o právach žien a kvotach a tiež ta o to nikto nežiadal. Robíš to sam ale vadí ti to na ostatných. :woman_facepalming:

ja som zahlasil, ze im nesedi ho mat zaviazaneho na 4 roky za 200 milionov. to je trocha rozdiel. nevkladaj mi do ust nieco co som nepovedal. staraj sa radsej o seba.

Ty tlacis niečo do úst mne.
Ja som reagovala na toto. A to teda logiku nemá. Nikto tam nesedí viac ako úspešný Brit a to je kto? Predsa LH.

Mohol by si najprv prestať robiť čo vyčítaš ostatným. A potom píš.

napisal som aj toto. je to moj nazor, za nim si stojim. Ratcliffe to robi pretoze ho to bavi. Hamilton urcite nepotrebuje jeho podporu a on nie je tak sprosty aby si to neuvedomoval. Co myslis, preco si postavil kopiu Defenderu? podporuje britske tradicie? hovno. pretoze moze a bavia ho auta. Preto si kupil Mercedes.
Ja uplne akceptujem, ze mas iny nazor, podla mna nepresny, ale s tym urcite NIC neurobis, takze zbytocne tu do mna skaces.

A ako to vieš? Že chcel 4 a Ineos chcel 2.

Lebo písal sa presný opak o tom kto ten 4 ročný kontrakt zastavil.

Tradicie možno nie ale šport a športovcov určite ale to ty nevieš lebo o tom nič nevieš ako si uznal. Baviť ho baví aj cyklistika inak by ju nefinancoval miliónmi ročne a presadzuje tam tento koncept.

A nie neakceptuješ lebo hneď útočíš a spochybňuješ všetko.

neviem. myslim si. mozem sa mylit. Vychadzam z tohto.
Wolff 30% Mercedes 60% - Lewis sa dohodol na 4 rocnej zmluve.
zmena:
Wolff 33% Mercedes 33 Ineos 33 - zrazu je 4 rocna zmluva problem.
Do kuchyne nevidim, je to moj nazor. ty ho utokmi nezmenis.